Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Αρχική Κοινωνικά Συνάντηση Υποψηφίου Δημάρχου με Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος

Συνάντηση Υποψηφίου Δημάρχου με Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος

Συνάντηση Υποψηφίου Δημάρχου με Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος
Συνάντηση Υποψηφίου Δημάρχου με Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος

Συνάντηση Υποψηφίου Δημάρχου με Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος

Την Τρίτη  2 Απρ. 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Για την Πόλη που μας Αξίζει» Κώστα Τίγκα με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος από το οποίο παρέστησαν ο Προϊστάμενος Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρήναρχος Θεοδώρου και ο Αιδεσιμολογιότατος π. Ιωάννης Πιλέρης.

Η συνάντηση είχε σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις για τα ζητήματα που απασχολούν το ναό και τις δυνατότητες συνδρομής από πλευράς Δήμου. Στη συνάντηση παρέστησαν τα στελέχη της  παράταξης Λουκάς Ρίζος, Θεόδωρος Γκλεζάκος, Ανδρέας Αγγελόπουλος  και Πέτρος Αντωνάκος.

Από όσα συζητήσαμε αλλά και την περιήγηση που κάναμε στον πέριξ του ναού χώρο, διαπιστώσαμε ότι:

  • Δεν έγινε κανένα έργο από όσα αναφέρονταν ότι θα γίνουν μαζί με τις θέσεις parking που έγιναν πέριξ της πλατείας Φανερωμένης. Τα έργα κόστισαν 280.637 Ε, αλλά στην Αγ. Τριάδα δεν έγινε τίποτε.
  • Πρέπει να γίνει σοβαρή μελέτη για δημιουργία parking προ του χώρου του Ιερού ναού, για τη βελτίωση του πολύ σημαντικού αυτού προβλήματος.
  • Είναι αναγκαίο να επανεξετασθεί το θέμα της οργάνωσης των εμποροπανηγύρεων κατά την εορτή του ναού. Σήμερα η οργάνωση από πλευράς Δήμου είναι σε βρεφική κατάσταση.

Δεσμευόμαστε ότι όταν αναλάβουμε τη Διοίκηση του Δήμου θα επιδιώξουμε μια άλλη συνεργασία με τους Ιερούς Ναούς και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια, που είναι βέβαιο ότι θα είναι  γόνιμη και πολύ – πολύ πιο αποτελεσματική για όλους τους ενορίτες.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments