Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Αρχική Παπάγου Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού: 24/8 η έναρξη του Β’ μέρους

Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού: 24/8 η έναρξη του Β’ μέρους

Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού: 24/8 η έναρξη του Β’ μέρους

Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού:Σε μια ιδιότυπη συγκυρία και σε συνθήκες που δεν έχουμε ξαναζήσει, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1η Αυγούστου το Α’ μέρος του 26ου Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Από τις 15 Ιουλίου οι φίλοι του Φεστιβάλ απόλαυσαν 17 παραστάσεις.
Από την έναρξη των παραστάσεων, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού έλαβε τα εξής μέτρα:
  1. Προχώρησε σε αρίθμηση των καθισμάτων του θεάτρου.
  2. Πραγματοποιήθηκε σήμανση των καθισμάτων που πρέπει, βάσει του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου, να παραμένουν κενά (συνολικά 470 καθίσματα στο σύνολο των θέσεων του θεάτρου).
  3. Κοινοποίησε το σχέδιο των διαθέσιμων θέσεων σε δυάδες, τριάδες  και τετράδες βάσει του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω των  σχετικών εφαρμογών αγοράς εισιτηρίων. Με την αγορά εισιτηρίου κοινοποιούνται παράλληλα στους θεατές οι όροι προσέλευσης, αποχώρησης και παρακολούθησης των θεαμάτων (έγκαιρη προσέλευση, προστατευτικά μέτρα, σταδιακή αποχώρηση).
  4. Ενίσχυσε το προσωπικό καθαριότητας αλλά και ταξιθεσίας του Κηποθεάτρου.
  5. Υπήρξε πρόνοια και σχετική σήμανση στην είσοδο του Κηποθεάτρου για την ομαλή υποδοχή των θεατών.
  6. Το σύνολο των θεατών προσέρχεται και αναχωρεί από το Κηποθέατρο με μάσκες, ενώ σε όσους δεν διαθέτουν μάσκες απαγορεύεται η είσοδος.
  7. Όσον αφορά στην εκκένωση του θεάτρου, αυτή πραγματοποιείται τμηματικά και από δύο διαφορετικές εξόδους, ανά κερκίδα.
  8. Προμηθεύτηκε εγκαίρως προστατευτικά μέσα, τόσο για το προσωπικό όσο και για την τήρηση της υγιεινής των χώρων του Κηποθεάτρου (μάσκες, αντισηπτικά κτλ)
  9. Μετά το τέλος κάθε παράστασης πραγματοποιείται γενικός καθαρισμός και απολύμανση όλων των χώρων του Κηποθεάτρου με πιστοποιημένα σκευάσματα.

Festival Papagou - Xolargoy: 24/8 i enarksi tou VA merous
Festival Papagou – Xolargoy: 24/8 i enarksi tou VA merous

Για την περίοδο αυτή, το υγειονομικό πρωτόκολλο  λειτουργίας των ανοιχτών θεάτρων προβλέπει μέγιστη πληρότητα ως και 75%. Σε όλες τις παραστάσεις τηρήθηκε απαρέγκλιτα το συγκεκριμένο όριο, με τη συντριπτική πλειοψηφία των παραστάσεων να κυμαίνεται περίπου στο 40% της συνολικής αρχικής χωρητικότητας του θεάτρου, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό πληρότητας που παρατηρήθηκε ήταν της τάξης του 68%.
Οι επισκέπτες του Κηποθεάτρου στο σύνολό τους τήρησαν τις οδηγίες του προσωπικού του  Δήμου και των διοργανωτών των παραστάσεων, ενώ σε όσους δεν τήρησαν τα απαραίτητα μέτρα απαγορεύτηκε η είσοδος.
Στις 24 Αυγούστου ξεκινάει το Β’ Μέρος του 26ου Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, βάσει των σχετικών οδηγιών και πρωτοκόλλων λειτουργίας που έχει εκδώσει του αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού.
Τόσο το προσωπικό του Κηποθεάτρου όσο και οι διοργανωτές των παραστάσεων, μεριμνούν για την ασφαλή διασκέδασή μας.
Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το Κηποθέατρο Παπάγου, μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των παραστάσεων και να λάβουν γνώση των οδηγιών για τη λειτουργία του και τους κανόνες διεξαγωγής των παραστάσεων εδώ.
Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους κάνοντας χρήση των ανάλογων ψηφιακών εφαρμογών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments