Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
Αρχική Κοινωνικά Συνάντηση Κώστα Τίγκα με τον Γενικό Διευθυντή του ΑΟΟΑ

Συνάντηση Κώστα Τίγκα με τον Γενικό Διευθυντή του ΑΟΟΑ

Συνάντηση Κώστα Τίγκα με τον Γενικό Διευθυντή του ΑΟΟΑ
Συνάντηση Κώστα Τίγκα με τον Γενικό Διευθυντή του ΑΟΟΑ

Συνάντηση Κώστα Τίγκα με τον Γενικό Διευθυντή του ΑΟΟΑ

Συνάντηση με το Γενικό Διευθυντή του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών (ΑΟΟΑ) Ταξίαρχο κ. Ανδρέα Κορωνάκη στα Γραφεία του Οργανισμού είχε ο επικεφαλής της παράταξης ΄΄ Για την πόλη που μας αξίζει ΄΄ κ. Κώστας Τίγκας. Στη συνάντηση παρέστησαν τα στελέχη της παράταξής μας Λουκάς Ρίζος, Μπάμπης Στάικος, Θεόδωρος Γκλεζάκος και Γιώργος Μιχαήλ.

Η συνάντηση είχε σκοπό αφενός να γνωρισθούμε με τη Διοίκηση του ΑΟΟΑ, ενός Οργανισμού που ευρίσκεται μέσα στα Διοικητικά όρια του Δήμου μας, αφετέρου να συζητήσουμε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Θέματα που συζητήσαμε μεταξύ των άλλων ήταν:
• ΟΤ 217: Γωνία οδών Πίνδου και Αργυροκάστρου τρόποι της καλλίτερης δυνατής αξιοποίησης σε συνεργασία Δήμου και ΑΟΟΑ για κοινό όφελος.
• Γήπεδο τένις: Ακούσαμε με πολύ προσοχή τις σκέψεις του Οργανισμού για το γήπεδο. Παρακαλέσαμε όπως ο ΑΟΟΑ εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, ώστε να παραμείνει χρήστης ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης (ΑΟΑΠ) που τόσα και τόσα έχει προσφέρει στην κοινωνία μας.
• Χώροι πίσω από κτήριο ΑΟΟΑ: Ενημερωθήκαμε για τις σκέψεις για αξιοποίηση, με χρήσεις ήπιου χαρακτήρα, του χώρου όπισθεν Α-Β Βασιλόπουλος.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Γενικό Διευθυντή του ΑΟΟΑ Ταξίαρχο κ. Ανδρέα Κορωνάκη για τη λεπτομερή ενημέρωση που μας έκανε και να τον συγχαρούμε για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Δεσμευόμαστε ότι όταν αναλάβουμε τη Διοίκηση του Δήμου θα επιδιώξουμε μια άλλη συνεργασία που είναι βέβαιο ότι θα είναι γόνιμη και πολύ – πολύ πιο συμφέρουσα για το Δήμο και τους Δημότες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments