Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
Αρχική Αθλητικά Συνάντηση κορυφής Κώστα Τίγκα με Πρόεδρο Ο.Φ. Χολαργού

Συνάντηση κορυφής Κώστα Τίγκα με Πρόεδρο Ο.Φ. Χολαργού

Συνάντηση κορυφής Κώστα Τίγκα με Πρόεδρο Ο.Φ. Χολαργού

Συναντήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 ο επικεφαλής της παράταξης Για την πόλη που μας αξίζει κ. Κώστας Τίγκας με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Ο.Φ. Χολαργού. Δείτε την ανακοίνωση.

Συναντηθήκαμε χθες με τους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Ο.Φ. Χολαργού κ.κ. Κυριάκο Γεωργιάδη και Πάρι Καλαϊτζάκη. Η συνάντησή μας είχε σκοπό αφενός να ενημερωθούμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Όμιλος και αφετέρου να εκφράσουμε τις απόψεις μας για μια πληθώρα αθλητικών ζητημάτων.

Στη συνάντηση παρέστησαν τα στελέχη της παράταξης Λουκάς Ρίζος και Γιώργος Μιχαήλ. Έγινε εμπεριστατωμένη παρουσίαση των υπολοίπων αγώνων αλλά και των προβλημάτων του ΟΦΧ.
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η προσπάθεια του Προέδρου Κυριάκου Γεωργιάδη αλλά και των υπολοίπων μελών, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, είναι αξιέπαινη και αξίζουν τα από καρδιάς συγχαρητήριά μας.

Τα προβλήματα όμως που απασχολούν τόσο τον ΟΦΧ όσο και τα άλλα αθλητικά σωματεία της πόλης μας είναι πολλά και σύνθετα, θέλουν ισχυρή βούληση με προσεκτικές, επίπονες και συνεχείς προσπάθειες.

Δεσμευόμαστε ότι θα επιδιώξουμε μια άλλη συνεργασία που είναι βέβαιο ότι θα είναι γόνιμη και πολύ – πολύ καλλίτερη από την παρούσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments