Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Kατασκηνωτικό πρόγραμμά του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Kατασκηνωτικό πρόγραμμά του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Kατασκηνωτικό πρόγραμμά του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Δεκάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑτο οποίο ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Για ακόμη μία χρονιά δεκάδες παιδιά του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Πανελλήνιας Οργάνωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ, το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τα παιδιά του Συνδέσμου μας φιλοξενήθηκαν στους ιδιαίτερα επιμελημένους χώρους της κατασκήνωσης στον Άγιο Ανδρέα, όπου άνθρωποι με μεράκι, όρεξη και πολύ αγάπη τους προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ  κ. Τίγκας επισκέφτηκε τους χώρους της κατασκήνωσης και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους συνοδούς και τον επικεφαλής για θέματα σχετικά με τη λειτουργία της κατασκήνωσης  και τις δραστηριότητες των παιδιών. Επίσης, ο κ. Τίγκας συνομίλησε με όλα τα παιδιά τα οποία του εξέφρασαν τη χαρά, την αγάπη τους και την ικανοποίηση τους για τις μοναδικές εμπειρίες που αποκόμισαν καθ᾽ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην κατασκήνωση. Επίσης του αφιέρωσαν μια όμορφη ζωγραφιά τους με αποτύπωση το Χολαργό.

 

Ο κ. Τίγκας εμφανώς συγκινημένος από την αγάπη που του έδειξαν τα παιδιά δήλωσε:

 

 “Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος γιατί τα χαμογελαστά πρόσωπα που αντίκρισα σήμερα στην κατασκήνωση, είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει όλο το προσωπικό και η διοίκηση του Συνδέσμου.


Επίσης, είχα την ευκαιρία να πω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδούς των παιδιών καθώς και στον επικεφαλής του προγράμματος κ. Δαγκλή για τη σημαντική και ακούραστη προσφορά τους.


Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια διάθεση και αγάπη γι΄ αυτά τα παιδιά, γιατί πραγματικά αξίζουν ότι καλύτερο».

 

 

                                                             Κώστας Τίγκας

 

                                                                 Πρόεδρος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments