Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Η πρώτη κυρία του Δήμου - Ειρήνη Λογοθέτη Αποστολοπούλου

Η πρώτη κυρία του Δήμου – Ειρήνη Λογοθέτη Αποστολοπούλου

Η πρώτη κυρία του Δήμου – Ειρήνη Λογοθέτη Αποστολοπούλου

Αν και δεν το συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις η πρώτη κυρία του Δήμου μας Ειρήνη Λογοθέτη – Αποστολοπούλου μιλάει στην δημοσιογράφο Δήμητρα Κούτρα για όλους και για όλα, για τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού για την εργασία της για τα παιδιά τους… Απολαύστε την …  Μια από τις διαφορετικές συνεντεύξεις της Βόρειας Γειτονιάς.

1.Πόσο εύκολο είναι να είσαι γυναίκα ενός νέου δημάρχου ενεργού που τρέχει όλη την ημέρα για τον δήμο Παπάγου – Χολαργού;

Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, από τη στιγμή που εργάζομαι και εγώ.

Πολλές φορές χρειάζεται να καλύπτω το κενό της απουσίας του Ηλία και να πρέπει να παίζω διπλό ρόλο στην οικογένεια. Να είμαι δηλαδή και μητέρα και πατέρας.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιδιά μας τον στερούνται. Όσες ώρες βρίσκεται στο σπίτι, τις περνάμε οικογενειακά και πάντα βρίσκουμε τρόπους να καλύπτουμε τυχόν κενά, που δημιουργούνται εξαιτίας της πολύωρης εργασίας του.

  1. Βοηθάει καθόλου ο κ. Αποστολόπουλος στο σπίτι και στα παιδιά σας; 

Οι ώρες που λείπει ο Ηλίας από το σπίτι είναι πολλές. Τις ώρες όμως που βρίσκεται εκεί, εννοείται πως βοηθάει και συμμετέχει στο μεγάλωμα των παιδιών μας.

Φροντίζει να ξεκλέβει λίγες ώρες,  ώστε να κάνουμε όλοι μαζί κάποια πράγματα, όπως να παίξουμε με τα παιδιά, να δούμε μαζί κάποια ταινία, να πάμε στην παιδική χαρά, κ.α.

  1. Είστε μια δυναμική γυναίκα, μητέρα, σύζυγος και εργαζόμενη … Πως μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα μαζί;

Από πολύ μικρή είχα το αίσθημα της ευθύνης, καθώς και πίστευα ότι η γυναίκα πρέπει να εργάζεται.

Παρόλο που μεγάλωσα σε μια εύρωστη οικογένεια, εν τούτοις οι γονείς μου, μου δίδαξαν ότι ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει  να παίρνει τη ζωή στα χέρια του και ένας τρόπος είναι σίγουρα μέσω της εργασίας.

Έχω μάθει να συνδυάζω πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μου και θεωρώ πως τα έχω καταφέρει αρκετά καλά.

Φαντάζομαι όμως, πως όλες οι εργαζόμενες γυναίκες έχουν πολλές υποχρεώσεις και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

Με έναν σωστό προγραμματισμό του χρόνου μας και φυσικά με πολύ τρέξιμο, όλα γίνονται!

 

  1. Σας έχει συμβουλευτεί ποτέ ο δήμαρχος για τις δράσεις του είτε τον έχετε συμβουλέψει εσείς ; Και αν ναι ποια ήταν; 

Ο Δήμαρχος είναι αρκετά έμπειρος σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δε νομίζω να χρειάζεται τις δικές μου συμβουλές. Περισσότερο θα έλεγα  οτι τον επιβραβεύω και τον θαυμάζω!

 

  1. Θα κάνετε ένα τρίτο παιδί στο άμεσο μέλλον;

Τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη ευτυχία ! Παρόλα αυτά για την ώρα είμαι αφοσιωμένη στα δυο μου παιδιά, τον Τάσο και την Κατερίνα και μέλημά μας είναι να τα μεγαλώσουμε σωστά και να τα δούμε ευτυχισμένα και ισορροπημένα.

  1. Σας βλέπουμε συνέχεια στο πλευρό του δημάρχου να τον στηρίζετε διακριτικά και να είστε πάντα πίσω του αυτό κάνατε πάντα; 

Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε πριν από 10 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια πάντα ήμουν δίπλα του, όπως και εκείνος άλλωστε σε εμένα, διακριτικά όμως, όπως λες Δήμητρα.

Είμαι της άποψης πως σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει ελευθερία και εμπιστοσύνη. Και εγώ οφείλω να ομολογήσω πως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ηλία και πάντα θα στηρίζω κάθε επιλογή του.

 

  1. Κάθε χρόνο κάνετε ένα γκαλά για φιλανθρωπικό σκοπό θα δούμε κάτι αντίστοιχο και φέτος;

Δυστυχώς φέτος, λόγοι προσωπικοί δεν θα μου επιτρέψουν να διοργανώσω τη  φιλανθρωπική εκδήλωση τα Χριστούγεννα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν βοηθώ συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι τα σημαντικότερα υλικά για να οικοδομήσουμε μια κοινωνία η οποία θα στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και από την πλευρά μου κάνω ό,τι είναι δυνατό προς αυτή την κατεύθυνση, όχι μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων.

 

  1. Σας φόβιζε όταν είχατε γνωρίσει τον άντρα σας που ασχολιόταν με τα κοινά; 

Δεν με φόβιζε τίποτα στην αρχή αλλά μάλλον είχα άγνοια κίνδυνου!!! Αστειεύομαι…

Ζώντας με έναν άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του, που έχει όραμα για τον τόπο του, που είναι δημιουργικός και εργασιομανής, δεν με φοβίζει τίποτα.

  1. Σας έχει στενοχωρήσει κάποια απόφαση που έχει πάρει ο κ. Αποστολόπουλος;

Όχι βέβαια, καμιά απόφασή του δεν με έχει στεναχωρήσει  Το μόνο που ίσως με ενοχλεί είναι ότι μέσα από την ενασχόλησή του με τα κοινά έχει να κάνει με ανθρώπους που δεν του φέρονται όπως εκείνος.

Βέβαια αυτό είναι συνηθισμένο φαινόμενο για όσους  ασχολούνται με την πολιτική, γι΄αυτό άλλωστε λένε  πως πρέπει να έχεις γερό στομάχι!

  1. Αν είχατε την δυνατότητα να κάνετε κάτι στον δήμο μας τι θα ήταν αυτό;  

Είμαι πολύ περήφανη για την πόλη στην οποία ζω. Αν και μεγάλωσα σε άλλο Δήμο, δεν θα άλλαζα με τίποτα τη ζωή μου εδώ! Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να μεγαλώσει κανείς τα παιδιά του, τόσο ως προς την ποιότητα ζωής, όσο και ως προς τους αθλητικούς χώρους, τις παιδικές χαρές κ.α.

Και βέβαια είμαι πολύ περήφανη που ο σύζυγός μου νοιάζεται πολύ γι’ αυτή την πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε και που καθημερινά αγωνίζεται για το καλό των πολιτών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments