Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Η πόλη μας χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή που να εμπνέεται από...

Η πόλη μας χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή που να εμπνέεται από το μέλλον

Η πόλη μας χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή που να εμπνέεται από το μέλλον
Η πόλη μας χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή που να εμπνέεται από το μέλλον

Η πόλη μας χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή που να εμπνέεται από το μέλλον

Πλήρως αποκαρδιωτικός θα μπορούσε κατ΄ελάχιστον να χαρακτηριστεί ο προεκλογικός απολογισμός που διοργάνωσε ο νυν Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού στο αμφιθέατρο του Δήμου.

 

Καμία αναφορά ή απολογισμό δράσης στα μεγάλα προβλήματα του δήμου μας: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

ΔΙΑΜΠΕΡΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

ΥΠΕΡΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΤΕΛΗ

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ

ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΩΝ

ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΙΜΟΥ

ΕΠΙΈΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑΤΟΣ

 

Ούτε μία λέξη δεν ειπώθηκε για πράξεις που συμβάλουν στην επίλυση όλων των παραπάνω βασικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος μας.

 

Ο απολογισμός του νυν Δημάρχου Παπάγου Χολαργού εξέπνεε ένα και μοναδικό συμπέρασμα. Ηρθε να κάτσει στην καρέκλα και να πάρει τον τίτλο. Μια κατηγορηματική δήλωση απλής διαχείρισης της καθημερινότητας.

 

Ασφαλτόστρωσε κάποιους δρόμους, άλλαξε τις πλάκες σε κάποια πεζοδρόμια, έφτιαξε ένα ταρτάν, αγόρασε κάποιες «έξυπνες» εφαρμογές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δωρεάν, έβαψε κάποια σχολεία, φόρτωσε με φόρους του πολίτες και κράτησε 11 εκατομμύρια στο ταμείο για πέντε χρόνια.

 

Και στην νέα τετραετία που έρχεται όπως δήλωσε και πάλι δεν έχει καμία πρόθεση και κανένα σχέδιο για να λύσει έστω ένα από τα μεγάλα προβλήματα.

Το μόνο διαφορετικό που θα κάνει είναι να φορτώσει με 8,5 εκατομμύρια ευρώ τους λογαριασμούς της ΔΕΗ των κατοίκων, για να αλλάξει τον ηλεκτροφωτισμό.

 

Τέλος ο νυν Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού ξέχασε να αναφέρει ότι έχασε περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ από επιχορηγήσεις που πρόσφεραν η Ελληνική Πολιτεία και η Ευρωπαϊκή Ενωση στους Δήμους για την περίοδο 2014-2020.

 

Η πόλη μας όμως για να ανεβάσει την αξία της και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών, χρειάζεται μια δημοτική αρχή ικανή να παράγει έργο και να δίνει λύσεις.

 

Μια δημοτική αρχή που να μπορεί να παράγει Ολοκληρωμένες Πολιτικές για να λύσει τα προβλήματα διαμπερούς κυκλοφορίας και στάθμευσης, να δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο πραγματικών προσπελάσιμων πεζοδρομίων, να βελτιώσει το σχολικό περιβάλλον και να δημιουργήσει θεσμούς ανάπτυξης για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας και την προώθηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

 

Στον Δήμο μας και εν΄όψει του συστήματος της Απλής Αναλογικής χρειάζεται η δυναμική συνέργεια όλων των δυνάμεων μια μεταπελατειακής εποχής, που θα αντιπαραταχθούν στον σκοταδισμό και την οπισθοδρόμηση του παλιού πολιτικάντικου κατεστημένου της καριέρας και του κομματικού σωλήνα.

 

Χρειαζόμαστε την ένωση όλων των δυνάμεων που να μπορούν να οδηγήσουν σε μια Δημοτική Μεταπολίτευση!

 

Στην λογική ενός διαχωρισμού που δεν έχει να κάνει σε τίποτα ούτε ταιριάζει στα παλιά στερεότυπα Αριστερά – Δεξιά που αποδείχτηκαν πια εντελώς κενά περιεχομένου.

 

Στην λογική μιας συμμαχίας των ανθρώπων που θέλουν να προχωρήσουν στο μέλλον και να αλλάξουν την πόλη τους, με κοινωνική συμμετοχή, με νέες τεχνολογίες και με ανθρώπινο πρόσωπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments