Έτοιμος για τον αυριανό αγώνα με το Περιστέρι ο Χολαργός
Έτοιμος για τον αυριανό αγώνα με το Περιστέρι ο Χολαργός

Έτοιμος για τον αυριανό αγώνα με το Περιστέρι ο Χολαργός

Πανέτοιμοι για το αυριανό (20/10, 15.45) δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι είναι στον Χολαργό. Ο Άρης Λυκογιάννης δούλεψε πολύ καλά με τους παίκτες του όλη την εβδομάδα και έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την ομάδα των “δυτικών προαστίων”. Ξέρει ό,τι δεν θα είναι ένα εύκολο ματς, καθώς ο αντίπαλος προέρχεται από δυο σερί νίκες (εντός με την ΑΕΚ και εκτός με τον Προμηθέα) αλλά έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Η άμυνα, ο ρυθμός και τα ριμπάουντ είναι τομείς που θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και εκεί επέμεινε αρκετά ο Λυκογιάννης, όσον αφορά την τακτική του συγκεκριμένου παιχνιδιού στις προπονήσεις.
Η σκληράδα και η επιθετική άμυνα είναι δυο πράγματα που θέλει να δει απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που παίζει περισσότερο απέναντι σε οργανωμένες άμυνες και λιγότερο στο ανοικτό γήπεδο.
Ο Άρης Λυκογιάννης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο που μπορεί από τον καθένα, ώστε ο Χολαργός να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.