Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ηλία Αποστολόπουλου

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ηλία Αποστολόπουλου

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ηλία Αποστολόπουλου

Χαμός στα Εγκαίνια του νέου εκλογικού κέντρου του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου. Ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που δεν χωρούσαν ούτε στο εκλογικό κέντρο αλλά ούτε και στην καφετέρια από κάτω με αποτέλεσμα να είναι έξω στον δόμο. Μέχρι αργά το βράδυ πήγαινε κόσμος.

Τον Αγιασμό του εκλογικού κέντρου τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Συμεών Βενετσιάνος και μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλης Ξύδης, ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης, ο τ. Δήμαρχος Χολαργού κ. Δημήτριος Νικολάου, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλή κ. Βύρωνας Πολύδωρας, ο π. Υπουργός κ. Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης κ. Κουκουλομάτης, ο πρώην Δήμαρχος Κορωπίου κ. Παπαγιαννόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Σάκης Ιωαννίδης, η περιφερειακή σύμβουλος κα Φωτεινή Βρύνα, η υποψήφια Ευρωβουλευτής κα Πέγκυ Σταθακοπούλου, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Κεχρής, Μανίνα Ζαννή και Γιάννης Σιδέρης, κ.α.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος σε σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία σας σήμερα εδώ.
Σε όλους τους συνεργάτες μου, αλλά σίγουρα και σε εμένα προσωπικά, μας δίνει μεγάλη δύναμη το να βλέπουμε σήμερα μαζί μας, σε αυτή τη σημαντική μέρα για την προσπάθειά μας, τόσες και τόσους καλούς φίλους. Τόσες και τόσους εκλεκτούς συμπολίτες μας.
Στη διαδρομή, σε αυτή την απαιτητική μάχη της αυτοδιοίκησης, μπήκαμε από την πρώτη στιγμή με 4 εφόδια: Νέες ιδέες. Μελετημένο πρόγραμμα. Εργατικότητα. Και αποτελεσματικότητα.
Και σε απόλυτη προτεραιότητα, θέσαμε την καθημερινότητα.
Μαζί για την πόλη μας!
Κάθε μέρα καλύτερα!
Συνεχίζουμε μαζί, σταθερά και δυνατά!”

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments