Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Αρχική Αθλητικά Δήλωση H. Αποστολόπουγου για αγωγή έξωσης του ΑΟΟΑ

Δήλωση H. Αποστολόπουγου για αγωγή έξωσης του ΑΟΟΑ

Δήλωση H. Αποστολόπουγου για αγωγή έξωσης του ΑΟΟΑ

Εκφράζω τη λύπη μου για τις εξελίξεις σχετικά με την αγωγή έξωσης από τον ΑΟΟΑ, σε έναν από τους ιστορικότερους αθλητικούς ομίλους της Ελλάδας, τον ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας του, με πολλά μέλη και κυρίως με πολλά παιδιά στις ακαδημίες του.
Προσωπικά έχω επικοινωνήσει με τον ΑΟΟΑ, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της ανανέωσης της μίσθωσης του χώρου ώστε ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Παπάγου να συνεχίσει τις δραστηριότητές του, στο χώρο που στεγάζεται από το 1980.
Θεωρώ αδιανόητο να μείνει ένας αθλητικός σύλλογος της πόλης μας ανέστιος, ο οποίος μάλιστα προσφέρει και σπουδαίο κοινωνικό έργο στο Δήμο μας.
Εύχομαι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλους.

 

Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

 

Δείτε την επιστολή του Ηλία Αποστολόπουλου δημάρχου Παπάγου – Χολαργού από το 2017

 

Χολαργός 2 Ιουνίου 2017

Αρ. Πρωτ……

 

Προς Αυτόνομο Οικοδομικό Οργανισμό (ΑΟΟΑ)

Κοιν. Αθλητικό Όμιλο

Αντισφαίρισης Παπάγου (Α.Ο.Α.Π.),

Αγαπητέ κ. Διοικητά,

Όπως και εσείς πολύ καλά γνωρίζετε, ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Παπάγου (Α.Ο.Α.Π.),  δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το 1980 και συνεισφέρει σοβαρότατο κοινωνικό έργο στο Δήμο μας, με προγράμματα που υλοποιεί και χρηματοδοτεί.   Σ’ αυτά τα προγράμματα συμμετέχουν πολλά παιδιά δημοτών μας καθώς και πολλοί μαθητές των σχολείων του Δήμου μας (δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Ο.Α.Π. αποτελεί χώρο καθημερινής άθλησης πολλών δημοτών μας και ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός συντηρείται από τις συνδρομές των μελών του και την στήριξη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Απευθυνόμενοι σε σας, παρακαλούμε όπως αντιμετωπίσετε με θετικό πνεύμα, το ζήτημα της ανανέωσης της μίσθωσης του χώρου που χρησιμοποιεί ο Αθλητικός όμιλος, προκειμένου να συνεχίσει τις δραστηριότητες του ο Α.Ο.Α.Π. ώστε οι συμπολίτες μας να εξακολουθήσουν να αθλούνται σε ένα υγιές περιβάλλον και να μην καταστεί το ιστορικό αυτό σωματείο ανέστιο.

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις ευρίσκονται εντός της Α’ ζώνης Υμηττού, περιοχής ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και περιβαλλοντικής σπουδαιότητας, φρονούμε δε ότι ο Α.Ο.Α.Π. καθόλα τα χρόνια της φιλοξενίας του στον ανωτέρω χώρο, έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του, επιδεικνύοντας τον απαιτούμενο σεβασμό.

 

Με εκτίμηση

 

Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments