Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Δείτε τις προσχωρήσεις στην παράταξη του Ηλία Αποστολόπουλου

Δείτε τις προσχωρήσεις στην παράταξη του Ηλία Αποστολόπουλου

Δείτε τις προσχωρήσεις στην παράταξη του Ηλία Αποστολόπουλου

Μήνας προσχωρήσεων ο μήνας Νοέμβριος για την Παράταξη του  Ηλία Αποστολόπουλου  ΄΄Μαζί για την πόλη μας΄΄ … Αν και οι συζητήσεις έχουν γίνει από νωρίς το καλοκαίρι επέλεξε ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού αυτή την χρονική περίοδο για τις ανακοινώσεις μερικών από τα ονόματα που θα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του τον Μάιο του 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Βόρειας Γειτονιάς ακόμα δεν έχουμε πει τίποτα σε σχέση με τα ονόματα που θα δούμε στο ψηφοδέλτιο του Ηλία Αποστολόπουλου.

Δείτε αναλυτικά τις προσχωρήσεις στην παράταξη ΄΄ Μαζί για την πόλη μας ΄΄

 

 Ευάγγελος Θωμόπουλος

Ο Ευάγγελος Θωμόπουλος από σήμερα στη Δημοτική Παράταξη “Μαζί για την πόλη μας”.

Δείτε τη δήλωση του Δημάρχου για τον Βαγγέλη Θωμόπουλο.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον Βαγγέλη Θωμόπουλο στη δημοτική παράταξη «Μαζί για την πόλη μας», έναν άνθρωπο που πάνω απ’ όλα διακρίνεται για το ήθος του, αλλά και για την προσφορά του στην τοπική μας κοινωνία. 
Ο Βαγγέλης Θωμόπουλος είναι Ειδικός Επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη και δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στα κοινά του τόπου μας, κυρίως μέσω της συμμετοχής του σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας.
Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μαζί μας ανθρώπους άξιους και με διάθεση για προσφορά με γνώμονα την αγάπη για την πόλη μας.

Ηλίας Αποστολόπουλος (Apostolopoulos Ilias)
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Γεώργιος Μάλφας

Ο Ναύαρχος Γεώργιος Μάλφας, είναι η νέα προσχώρηση στη δημοτική παράταξη “Μαζί για την πόλη μας”.

Η δήλωση του Δημάρχου Ηλίας Αποστολόπουλος (Apostolopoulos Ilias) για τον Γεώργιο Μάλφα.

Ένας ακόμα αξιόλογος άνθρωπος έρχεται να προστεθεί στη δημοτική παράταξη «Μαζί για την πόλη μας», τον οποίο καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά.
Πρόκειται για τον Ναύαρχο κ. Γιώργο Μάλφα, Γεώργιος Μάλφας ο οποίος ήταν υποψήφιος με άλλη δημοτική παράταξη στις εκλογές του 2014 και τώρα δηλώνει την πρόθεσή του να συμβάλλει με τις δικές του δυνάμεις στην κοινή μας πορεία προς όφελος της πόλης μας.

Σοφία Λουκοπούλου

Η Σοφία Λουκοπούλου από σήμερα στη δημοτική μας παράταξη.

Διαβάστε τη δήλωση του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλο για τη νέα αυτή συνεργασία.

“Με χαρά καλωσορίζω στην παράταξη Μαζί για την πόλη μας, την Σοφία Λουκοπούλου Sofia Loukopoulou.

Η Σοφία είναι Παιδίατρος-Νεογνολόγος-Παιδοκαρδιολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθύντρια ΕΣΥ στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο μας, με άλλη δημοτική παράταξη στις εκλογές του 2014.
Όπως έχω ξαναπεί η παράταξή μας είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες και προτάσεις και είμαι απόλυτα σίγουρος πως η Σοφία με την επιστημονική της κατάρτιση και το ήθος που την διακρίνει, θα συμβάλλει τα μέγιστα προς όφελος της πόλης μας.”

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ.

Καλωσορίζω σήμερα στην δημοτική μας παράταξη τον ιατρό κ. Αλέξανδρο Νομικό ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ.
Ο Αλέξανδρος Νομικός το προηγούμενο διάστημα άσκησε κριτική στη διοίκησή μας, πάντα όμως με κόσμιο τρόπο, χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια του πολιτικού πολιτισμού, χωρίς να καταφεύγει σε ακρότητες για λόγους πρόσκαιρου εντυπωσιασμού.
Σε όλη αυτή την περίοδο ουδέποτε πάψαμε να συνομιλούμε και να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για την πόλη.
Η απόφασή του να συστρατευθεί στην παράταξη Μαζί για την πόλη μας με τιμά ιδιαίτερα.
Η παράταξή μας είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες και προτάσεις, και είμαι σίγουρος ότι ο Αλέξανδρος θα συμβάλλει τα μέγιστα στη διαμόρφωση νέων στρατηγικών για τον δήμο μας.

Όπως έχω πει, πρόθεσή μας είναι η σύνθεση δυνάμεων, και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε το επόμενο διάστημα.

Νίκος Κουκής 

Δήλωση Δημάρχου, Ηλίας Αποστολόπουλος (Apostolopoulos Ilias) για την προσχώρηση του Νίκου Κουκή Nikos Koukis στη δημοτική παράταξη «Μαζί για την πόλη μας».

Με χαρά καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη «Μαζί για την πόλη μας», τον Νίκο Κουκή.
Με τον Νίκο γνωριζόμαστε από τα σχολικά μας χρόνια.
Ως εκπρόσωποι της νέας γενιάς στο δημοτικό συμβούλιο, ουδέποτε πάψαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις και ιδέες για το μέλλον της πόλης, ακόμα και όταν βρεθήκαμε σε διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις.
Αποτελεί κέρδος για την πόλη μας, το γεγονός ότι έρχεται να προσφέρει με τις δυνάμεις του στην παράταξή μας, δικαιώνοντας την προσπάθεια που καταβάλλουμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια.
Στο κάλεσμά μας για σύνθεση δυνάμεων, είναι ιδιαίτερα θετικό να ανταποκρίνονται άνθρωποι όπως ο Νίκος Κουκής.
Είμαι σίγουρος ότι με την αυτοδιοικητική του εμπειρία και την κατάρτισή του θα προσφέρει στον αγώνα της παράταξής μας για έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο Παπάγου – Χολαργού, για μια έξυπνη και πράσινη πόλη.

Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments