Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Θεοφάνη Παπαδόπουλου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Θεοφάνη Παπαδόπουλου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Θεοφάνη Παπαδόπουλου

Αγαπητοί μου φίλοι,

Πολλές φορές ως πολίτης και ως δημότης έχω βιώσει το αίσθημα της αποστροφής προς την πολιτική. Η πολυετής αδράνεια και η έλλειψη προσανατολισμού έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν αξίζει η συμμετοχή και η προσπάθεια. Καθεστωτικές νοοτροπίες, ακόμα και στον μικρόκοσμο ενός Δήμου, έχουν εγκλωβίσει ανθρώπους με ικανότητες και όραμα στην απραξία.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Τούτουζα αποτελεί μία ευχάριστη εξέλιξη για τον Δήμο μας. Απέναντι στα ψεύτικα χαμόγελα, ο Δημήτρης προτάσσει την ειλικρίνεια και τη συνέπεια των λόγων και των πράξεών του. Είναι έντιμος και ειλικρινής. Έχει την ικανότητα να συνθέτει και όχι να διχάζει. Συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω τον ρόλο του Δημάρχου.

Η  πρόταση του Δημήτρη να συμπορευτώ με τον συνδυασμό Συν- Πόλις με έκανε να σκεφτώ και να επαναπροσδιορίσω τη στάση μου απέναντι στο πολιτικό γίγνεσθαι. Να σας εξηγήσω με ένα απλό παράδειγμα. Τις τελευταίες μέρες δυσανασχετώ με το γεγονός ότι ο κύριος Αποστολόπουλος έχει μετατρέψει το γραφείο του Δημάρχου σε προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού του. Θεωρώ θεσμικό ατόπημα την τοποθέτηση φωτογραφιών και διαφημιστικού υλικού του συνδυασμού «Μαζί για την Πόλη μας» τόσο στο γραφείο του Δημάρχου όσο και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου μας. Μέχρι πρότινος τί θα έκανα; Απλά θα γκρίνιαζα. Πιθανότατα να έκανα και κάποια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως, η γκρίνια και η κριτική δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν όσα μας ενοχλούν. Όπως λέει η γνωστή παροιμία: «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη». Είμαι πεπεισμένος ότι ο Δημήτρης Τούτουζας, με την ικανή του ομάδα, θα θέσει τέλος στη χρήση της δημοτικής περιουσίας από άτομα, παραταξιακές ταμπέλες και διαφημίσεις.

Με εφόδια την εμπειρία μου στη δημόσια διοίκηση και την ακαδημαϊκή μου κατάρτιση σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου και σας ζητώ – αν όχι τη  στήριξη- την υποστήριξή σας!

Μπορώ να συμβάλλω:

  • Στη διασφάλιση της χρηστής οικονομικής διαχείρισης του δήμου μας. Καλή διαχείριση δεν είναι μόνο το να κλείνει το έτος με πλεόνασμα. Χρηστή οικονομική διαχείριση είναι ακόμα και όταν ξοδεύεις 1 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Δήμου αυτό να το κάνεις σεβόμενος την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και νομολογία, τον ανταγωνισμό και τις αρχές της δημοσιότητας, της ίσης μεταχείρισης και της μη διάκρισης.
  • Στην αναβάθμιση του Δήμου μας όσο αφορά τον τομέα της χρήσης νέων τεχνολογιών για την εξυπηρέτηση του δημότη και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση για τη διασφάλιση της ανοιχτής διοίκησης. Δεν αρκούν μερικές αποσπασματικές εφαρμογές κινητών για τη βελτίωση της εμπειρίας του πολίτη. Χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης σε κάθε λειτουργία και σε κάθε διαδικασία του Δήμου.

Το σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών:

  • Θα σας αναλύσω – κυρίως μέσω του διαδικτύου- τις σκέψεις μου.
  • Δεν θα σας στείλω ενοχλητικά μηνύματα στο κινητό.
  • Δεν θα σας σταματήσω στη λαϊκή αγορά για να σας δώσω φυλλάδιο μου.
  • Εάν θέλετε μπορείτε να με βρείτε στην ιστοσελίδα www.fanispapadopoulos.gr και στους λογαριασμούς μου στα social media.

Ζούμε σε ένα όμορφο προάστιο. Μπορούμε να το κάνουμε ομορφότερο.  

Φιλικά,

Θεοφάνης Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments