Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Αρχική Κοινωνικά Υποβολή Αιτήσεων Κοινωφελούς Εργασίας για 30333 θέσεις

Υποβολή Αιτήσεων Κοινωφελούς Εργασίας για 30333 θέσεις

Υποβολή Αιτήσεων Κοινωφελούς Εργασίας για 30333 θέσεις 

Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης και τα στελέχη της παράταξης στα πλαίσια του συνεχούς ενδιαφέροντος για την ενημέρωση των κατοίκων και συνδημοτών μας, σας γνωρίζουν ότι δημοσιεύθηκε         στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) η ΚΥΑ για 30333 θέσεις εργασίας.

Έτσι από σήμερα 1 Αυγ. 2018 και ώρα 14:00 άρχισε η υποβολή αιτήσεων ηλεκτρονικά, από τους εγγεγραμμένους στο Μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 30.333 θέσεις, πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών.

Το πλαίσιο της δράσης είναι «Προώθηση της Απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι έργο που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ- και συγχρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ) και του Ελληνικού Δημοσίου, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση”.  Σκοπός της δράσης αυτής είναι αφενός η άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που έχουν πληγεί περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου η αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων, ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων του Προγράμματος αυτού έχουν ΜΟΝΟ οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, που ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
  • Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.
  • Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνεργοι πτυχιούχοι ΠΕ και ΤΕ, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά τους προσόντα.
  • Άνεργοι ηλικίας άνω των 29 ετών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
  • Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.
  • Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ)».

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ΜΟΝΟ με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού(www.oaed.gr), στο πεδίο ηλεκτρονικής αίτησης από χρήστες πιστοποιημένους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ, με την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης.

Υποβολή αιτήσεων: Από 14:00 ω της 1 Αυγούστου 2018                     

Έως 12:00 ω της 20 Αυγούστου 2018

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στον Πίνακα του Παραρτήματος Ι της δημόσιας πρόσκλησης Νο 8/2018 και μέχρι τρεις Επιβλέποντες Φορείς. Το σύστημα  επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr).

 

                                                                 Κώστας Τίγκας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments