Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Αρχική Αθλητικά Τα έργα του ΔΟΠΑΠ στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού - www.dopap.gr

Τα έργα του ΔΟΠΑΠ στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού – www.dopap.gr

Τα έργα του ΔΟΠΑΠ στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού – www.dopap.gr

Αναλαμβάνοντας πρόεδρος του δημοτικού οργανισμού, πολιτισμού, αθλητισμού και περιβάλλοντος, αντιλήφθηκα αφενός τη μεγάλη προσφορά του ΔΟΠΑΠ στην άθληση και ψυχαγωγία  των δημοτών, αφετέρου πόσα πράγματα χρειάζεται να βελτιωθούν προκειμένου οι πολίτες να απολαύσουν στο μέγιστο τις παροχές του .

Υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΠ λειτουργούν τρία κλειστά γυμναστήρια ,εκ των οποίων δύο στο Χολαργό και ένα στου Παπάγου, τα οποία από τη φετινή χρονιά θα ανανεωθούν πλήρως τόσο όσον αφορά στα όργανα όσο και στα προγράμματα άθλησης.

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η πλήρης ανακαίνιση του στίβου του Παπάγου και τοποθετείται και ταρτάν. Στις ανοιχτές εγκαταστάσεις του ΔΟΠΑΠ λειτουργούν ήδη σύγχρονα γήπεδα αντισφαίρισης και beach-volley ενώ ολοκληρώνεται η ανακαίνιση του mini-tennis στου Παπάγου.

Φέτος θα δημιουργηθεί σύγχρονος χώρος αναμονής στο γυμναστήριο της οδού Νευροκοπίου ενώ θα οργανωθούν καλύτερα τα γήπεδα mini-ποδοσφαίρου που ήδη λειτουργούν και θα αναβαθμιστούν οι ακαδημίες  ποδοσφαίρου που είναι ιδιαίτερα προσφιλείς στους εφήβους του δήμου μας.

Στους προσεχείς μήνες έχει δρομολογηθεί η πλήρης αναμόρφωση του ανοιχτού αθλητικού  κέντρου Χολαργού (νταμάρι) ,με σύγχρονο ηλεκτροφωτισμό ,τοποθέτηση ταρτάν, δημιουργία αποδυτηρίων κλπ., ενώ εντός του Φθινοπώρου θα ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση μπαλονιού στα γήπεδα μπάσκετ που εδράζονται στο νταμάρι.

Έχουν ήδη ξεκινήσει σημαντικές παρεμβάσεις στα κλειστά γήπεδα ΕΑΚ Παπάγου και “Τρίτσης” Χολαργού. Παράλληλα, ο ΔΟΠΑΠ παραχωρεί δωρεάν τις αθλητικές του εγκαταστάσεις σε όλους τους συλλόγους του δήμου καλύπτοντας και λειτουργικά έξοδα. Επίσης δωρεάν παραχωρεί και το πρόσφατα ανακαινισμένο κτήριο ΠΟΚΕΠΑ.

Υπό την επίβλεψη του ΔΟΠΑΠ λειτουργούν πολιτιστικά προγράμματα όπως θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, μουσική, φωτογραφία, εκμάθηση αρχαίων ελληνικών κ.α τα οποία παρακολουθούν και πάρα πολλά νέα παιδιά του δήμου μας.

Όπως είχα υποσχεθεί θα ξεκινήσει σύντομα η λειτουργία της φιλαρμονικής του δήμου από το ΔΟΠΑΠ ενώ θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της παιδικής βιβλιοθήκης με ταυτόχρονη έναρξη προγραμμάτων.

Τέλος, ο οργανισμός οργανώνει πρωτότυπες εκδρομές και εξορμήσεις υπό την αιγίδα της κ. Δημητριάδου ενώ  θα ξεκινήσει άμεσα η δράση στα έξι σηματοδοτημένα μονοπάτια του Υμηττού.

Οι δημότες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για τη δράση και πορεία του ΔΟΠΑΠ από το σύγχρονο και ενημερωμένο site που δημιουργήσαμε στη διεύθυνση www.dopap.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments