Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Συνεργασία του Γιώργου Ιωαννίδη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα

Συνεργασία του Γιώργου Ιωαννίδη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα

Γιώργου Ιωαννίδη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα
Γιώργου Ιωαννίδη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα

Συνεργασία του Γιώργου Ιωαννίδη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Γιώργου Ιωαννίδη με τη δημοτική παράταξη του

Κώστα Τίγκα “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου.

Η συνεργασία αυτή, είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον δήμο μας αλλά και της κοινής πεποίθησης μας για μια δημοτική αρχή θα έχει ως προτεραιότητα της τον Πολίτη.

 

Συνεχίζουμε ακούραστοι την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων, ικανών και ηθικών συμπολιτών μας, που έχουν τα προσόντα, την εμπειρία αλλά και τη διάθεση, ώστε να υπηρετήσουν με αφοσίωση και αυταπάρνηση τους δημότες του Παπάγου – Χολαργού.

 

Ο Γιώργος Ιωαννίδης έχει αποδείξει στην πράξη ότι βρίσκεται δίπλα στους απλούς πολίτες και όλοι αναγνωρίζουν το ήθος του καθώς και το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ώστε να βελτιωθούν οι υπηρεσίες και οι δραστηριότητες του ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Είναι εξαιρετικά δραστήριος και με την εκτεταμένη εμπειρία του σε θέματα της τρίτης ηλικίας θα συμβάλει ουσιαστικά στο σχέδιο της Παράταξης μας να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο ΚΑΠΗ και να είμαστε δίπλα σε όλους όσους το έχουν ανάγκη. Γιατί όραμα μας είναι μια δημοτική αρχή που θα ενδιαφέρεται πραγματικά για τον απλό κόσμο και όχι μόνο για έργα βιτρίνας και δημόσιες σχέσεις.

 

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια άλλη δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο το Δημότη» θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσεις:

  • Την κοινωνική αλληλεγγύη.
  • Την ασφάλεια.
  • Το περιβάλλον.
  • Το παιδί – Σχολεία.
  • Την τρίτη ηλικία
  • Την καθημερινότητα.

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού Κώστας Τίγκας δήλωσε για τη συνεργασία με τον Γιώργο Ιωαννίδη: “Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι άξιοι και ικανοί άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας να ενώσουμε τις δυνάμεις και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να υπάρξει η πολυπόθητη αλλαγή στο Δήμο μας.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης είναι ένας καλός φίλος με πολύ μεγάλη εμπειρία σε θέματα της τρίτης ηλικίας και είναι γνωστός για το πάθος του και το γνήσιο ενδιαφέρον του για τα ΚΑΠΗ.

Έχει τεράστια διάθεση να προσφέρει και να εργαστεί για το συμφέρον των δημοτών της περιοχής μας.

Το ήθος και ο ανθρωπιά του αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για μια εξαιρετική και αποτελεσματική συνεργασία ”.

 

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι έχει δημιουργηθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία μας, το οποίο συνεχώς δυναμώνει και απαιτεί αλλαγή της Δημοτικής Αρχής.

 

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

 

 

 

                                                                                        Κώστας Τίγκας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments