Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
Αρχική Κοινωνικά Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Κ.Α.Π.Η.

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Κ.Α.Π.Η.

kapi-xolargou

Καλείστε να παρευρεθείτε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 20/03/2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30 μ.μ. στα γραφεία του Κ.Α.Π.Η. (Αγαμέμνονος 4, Χολαργός), προκειμένου να συζητηθούν και αποφασιστούν τα κάτωθι θέματα της Ημερησίας Διατάξεως:

 1. Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2016.
 2. Έγκριση της Α΄ Αναμόρφωσης προϋπολογισμού του έτους 2017.
 3. Παράταση του συμβατικού χρόνου περαίωσης του έργου «Συντήρηση και επισκευή τουαλετών 1ου Παιδικού και Βρεφονηπιακού Σταθμού Χολαργού».
 4. Έγκριση μελέτης για την προμήθεια φαρμακευτικού υλικού – υγειονομικού υλικού.
 5. Έγκριση δέσμευσης πίστωσης και έγκριση όρων διακήρυξης για παροχή υπηρεσιών μεταφοράς προσώπων με συνοπτικό διαγωνισμό.
 6. Σύσταση παγίας προκαταβολής επί του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 – Ορισμός διαχειριστή παγίας προκαταβολής.
 7. Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για διαχείριση παγίας.
 8. Εγγραφή Βρεφών και Προνηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.
 9. Έγκριση αιτημάτων εθελοντικής προσφοράς Ιατρών και Επαγγελματιών Υγείας στα Δημοτικά Πολυϊατρεία Παπάγου-Χολαργού.
 10. Έγκριση δαπάνης και τεχνικών προδιαγραφών για προμήθεια στεφανιών για κατάθεσή τους στις 25ης Μαρτίου 2017.
 11. Έγκριση δαπάνης και τεχνικών προδιαγραφών για προμήθεια σημαιών για τους Παιδικούς Σταθμούς του Γ΄ Τμήματος Προσχολικής Αγωγής.
 12. Έγκριση για παρατήρηση νηπίου στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. από την Θεοφάνου Αντωνία στα πλαίσια παρακολούθησης μεταπτυχιακού προγράμματος στις Επιστήμες Αγωγής.
 13. Έγκριση δαπάνης και τεχνικών προδιαγραφών για αποκατάσταση βλάβης καρδιογράφου τύπου Schiller στο Υγειονομικό Τμήμα του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. (Πολυϊατρεία Παπάγου).
 14. Έγκριση δαπάνης και τεχνικών προδιαγραφών για αποκατάσταση βλάβης υπερηχοτομογράφου στο Υγειονομικό Τμήμα του ΔΟΚΜΕΠΑ (Πολυϊατρεία Παπάγου).
 15. Έγκριση δαπάνης και τεχνικών προδιαγραφών για χώρισμα τουαλέτας στο κτίριο της οδού 17ης Νοεμβρίου 121 στο Χολαργό (Γραφείο Προέδρου).
 16. Έγκριση δαπάνης και τεχνικών προδιαγραφών για σύστημα κατάσβεσης ανίχνευσης και διακοπής φυσικού αερίου στον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Παπάγου.
 17. Έγκριση δαπάνης και τεχνικών προδιαγραφών παροχής υπηρεσιών ηχητικής κάλυψης, προμήθειας ανθοδεσμών και πλακέτας για την εκδήλωση του Τμήματος ΚΑΠΗ του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. στις 21/3/2017.
 18. Έγκριση πρακτικής άσκησης σπουδαστών/τριών Τ.Ε.Ι. Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.
 19. Έγκριση δαπάνης και τεχνικών προδιαγραφών για προμήθεια έντυπου υλικού του Τμήματος ΚΑΠΗ του ΔΟΚΜΕΠΑ (κάρτες μελών ΚΑΠΗ).
 20. Έγκριση δαπάνης και τεχνικών προδιαγραφών για τη δημοσίευση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 και δημοσίευση Ισολογισμού οικονομικού έτους 2014.
 21. Έγκριση δαπάνης και τεχνικών προδιαγραφών για τη δημοσίευση περίληψης συνοπτικού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών μεταφοράς προσώπων.

 

 

Χολαργός, 16/03/2017

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

 

                                                                                                                     Βεντουζά Ειρήνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments