Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Αρχική Πολιτιστικά Συμβασιούχοι Καθαριότητος

Συμβασιούχοι Καθαριότητος

Συμβασιούχοι Καθαριότητος
Συμβασιούχοι Καθαριότητος

Συμβασιούχοι Καθαριότητος

Τον τελευταίο καιρό όλοι εμείς που ασχολούμεθα με την αυτοδιοίκηση και όχι μόνο, ζούμε τις επιπτώσεις της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου «που κρίνει ως αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων των συμβασιούχων και την καταβολή των μισθών τους για την εργασία που παρείχαν από την παράταση και μετά».

 

Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίασή του την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 για το  θέμα αυτό. Οι θέσεις του είναι:

 

        α. Άμεση προκήρυξη θέσεων μόνιμου προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες με μοριοδότηση των συμβασιούχων κατά μήνα υπηρεσίας τους και μοριοδότηση της εντοπιότητας.

 

         β. Παράταση μέχρι τέλους του 2017 των ισχυουσών συμβάσεων ή όσο απαιτηθεί για την υλοποίηση των αναφερόμενων στην προηγούμενη παράγραφο.  

 

         γ.Πληρωμή όλων των δεδουλευμένων στους συμβασιούχους.

 

         δ. Η κυβέρνηση που δημιούργησε το πρόβλημα να βρει τρόπο ώστε με νομοθετική ρύθμιση να δοθεί μόνιμη λύση για όλους τους συμβασιούχους τόσο για όσους υπηρέτησαν στο παρελθόν, όσο και για τους νυν υπηρετούντες.

 

Το βέβαιο είναι ότι οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα, γιατί κατά βάση γι αυτούς μιλάμε, μαζί με τους αορίστου χρόνου συναδέλφους, αποτελούν τη βάση στις ανταποδοτικά παρεχόμενες υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων.

Είμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη  δικαιώματα και καλούμε την κυβέρνηση να φέρει άμεσα στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση.

Είμαστε απέναντι στις όποιες σκέψεις απόλυσης.

Είμαστε απέναντι σε κάθε σκέψη  ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης των απορριμμάτων.

 Συμβασιούχοι Καθαριότητος

Το βέβαιο είναι ότι οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα, γιατί κατά βάση γι αυτούς μιλάμε, μαζί με τους αορίστου χρόνου συναδέλφους, αποτελούν τη βάση στις ανταποδοτικά παρεχόμενες υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων.Είμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη  δικαιώματα και καλούμε την κυβέρνηση να φέρει άμεσα στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση.Είμαστε απέναντι στις όποιες σκέψεις απόλυσης.Είμαστε απέναντι σε κάθε σκέψη  ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης των απορριμμάτων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments