Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Αρχική Αθλητικά ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΤΡΙΚΑΛΑ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΤΡΙΚΑΛΑ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΤΡΙΚΑΛΑ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Με ένα αργυρό μετάλλιο, μία 5η ομαδική νίκη και πλασαρίσματα με βελτίωση των ατομικών επιδόσεων όλων των αθλητών και αθλητριών μας, έκλεισε η χειμερινή περίοδος στα Τρίκαλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΤΡΙΚΑΛΑ  5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Η Θεοφιλίδου Ρέα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στα 3.000μ. ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανάμεσα από 86 κορασίδες.
Στην κατηγορία των εφήβων ο Μούκας Γιώργος -που ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και μία ίωση τις τελευταίες 15 ημέρες- τερμάτισε στην 21η θέση στα 6.000μ.
Στα 10.000μ. στην κατηγορία των ανδρών είχαμε την επανεμφάνιση, μετά από χρόνια, του Βουτσινά Γρηγόρη, ο οποίος κατέκτησε την 38η θέση και του Περράκη Μιχάλη που βελτίωσε αρκετά την επίδοση του τερματίζοντας στην 59η θέση.
Τέλος στην κατηγορία των γυναικών μεγάλη βελτίωση στις επιδόσεις των αθλητριών μας που πάλεψαν μέχρι τα τελευταία μέτρα για την κατάκτηση ενός ομαδικού μεταλλίου που χάθηκε στις λεπτομέρειες.
Αναλυτικά: 25η θέση για την Σπανούδη Σταυρούλα, 29η για την Δελή Ευαγγελία, 38η για την Βάγγερ Τερέζα και 41η για την Μπουσίου Φλώρα.

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΤΡΙΚΑΛΑ  5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

unnamed (10) unnamed (9) unnamed (8) unnamed (7) unnamed (6) unnamed (5) unnamed (4) unnamed (3) unnamed (2) unnamed (1)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments