Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
Αρχική Κοινωνικά Ο Δήμος να επιστρέψει ΑΜΕΣΩΣ το Παράλογο Κόστος Συμμετοχής των 8 €...

Ο Δήμος να επιστρέψει ΑΜΕΣΩΣ το Παράλογο Κόστος Συμμετοχής των 8 € για το «Δρόμο Βουνού»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥΤην  Κυριακή  5  Φεβρουαρίου 2017 γίνεται στο Δήμο μας ο «Δρόμος Βουνού» που ξεκίνησε  επί  Δημαρχίας  κ. Σκούρτη  και συνεχίζεται  επί  των  ημερών μας  με  κόστος  όμως συμμετοχής  8 €  το άτομο.

Με το υπ’ αριθμ. 54 Δελτίο Τύπου στις 7 Νοεμβρίου  2016  είχαμε  επισημάνει  ότι  η  χαρά  της  συμμετοχής  του  αθλητισμού  στο  Δήμο μας  έχει  κόστος,  που  ήταν  τότε  για  τον αγώνα του «Δρόμου Πόλης»  5 € το άτομο.  Τονίσαμε ότι λόγω της  μεγάλης οικονομικής ευρωστίας του Δήμου και του ΔΟΠΑΠ αλλά και της δεινής οικονομικής κατάστασης της κοινωνίας μας θα έπρεπε η συμμετοχή να είναι δωρεάν.

 

Βεβαίως ο Δήμαρχος κατά τη συνήθη και προσφιλή πρακτική του δεν μας απάντησε. Φέραμε  το  θέμα  στο  Δημοτικό  Συμβούλιο,  όπου ρωτήσαμε το  Δήμαρχο γιατί  να  πληρώνει  ο Δημότης τη συμμετοχή του αφού ο Δήμος στον αθλητισμό  ΔΕΝ  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ΤΙΠΟΤΕ  ΑΠΟΛΥΤΩΣ  ΔΩΡΕΑΝ.

 

Η απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι  «καλώς»  μπήκε η συμμετοχή των 5 € τότε γιατί:

α. Αυτό δίνει κύρος,  αξία και επίπεδο στον αγώνα.

β. Έχουμε έξοδα για τη διοργάνωση.

γ. Άλλοι Δήμοι  π.χ.  το Ψυχικό  έχουν  βάλει  και  αυτοί  κόστος  συμμετοχής.

 

Η απάντηση του Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης  ήταν  ότι  αυτά  αποτελούν  δικαιολογίες  αστήρικτες  που  δεν  έχουν  καμία  λογική και  με βάση  την  οικονομική  κατάσταση του Δήμου μας,  επιμείναμε  ότι  θα έπρεπε να είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Ο Δήμαρχος  αγνοώντας  όλα  αυτά  που υποστηρίξαμε  έρχεται  στο  «Δρόμο Βουνού»  που  θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή και βάζει κόστος συμμετοχής μεγαλύτερο. Το έκανε δηλαδή  8 € το άτομο.

 

Κύριε Δήμαρχε,

 

Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης σας υπενθυμίζουν ότι ο Δήμος δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία. Σεις κάνετε τα πάντα για τη μεγιστοποίηση των εσόδων σας. Επιπλέον σας επισημαίνουμε:

α.  Όταν όπως λέτε  έχετε 11.000.000 € απόθεμα πόσο θα βοηθήσει η είσπραξη των 4.800 € το μέγιστο που μπορείτε να εισπράξετε;

β.  Είναι Πρόκληση και Ντροπή κ. Δήμαρχε τις μέρες μας να ζητάτε 8 € το άτομο.

γ. Τα αναμνηστικά, τις πλακέτες, τα μπλουζάκια και τις  φωτογραφίες σας  να  τα  πληρώσει ο Δήμος,  όπως κάνετε και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

δ.  «Μουσική Μπάντα» είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να πληρώνει ο Δημότης για να κάνετε εσείς τις φιέστες σας.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Να επιστρέψετε αμέσως τα 8 € που πλήρωσε ο καθένας για τη συμμετοχή του και του λοιπού όλες οι ανάλογες εκδηλώσεις να γίνονται ΔΩΡΕΑΝ.

 

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Θα καταργήσουμε κάθε κόστος συμμετοχής σε ανάλογες αθλητικές δραστηριότητες.

 

 

 

Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας

Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας

 

Τα μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων

ΔΟΚΜΕΠΑ                         : Λουκάς Ρίζος

ΔΟΠΑΠ                              : Ελένη Ευαγγελοπούλου

Α΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Φούντας

Β΄θμια Σχολική Επιτροπή : Ελευθέριος Πέππας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments