ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Α.Π.Ο ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Α.Π.Ο ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ σας ενημερώνει ότι τo Σάββατο 17/6/2017 στα 5Χ5 στο Νταμάρι, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση της ακαδημίας μας.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της ακαδημίας έχει ως εξής:

09:00π.μ. – 12:00 ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να βρίσκονται στα 5Χ5 στο Νταμάρι στις 9:30 π.μ.

12:00 -12:15 Προσέλευση και των υπόλοιπων αθλητών της ακαδημίας για την έναρξη της καλοκαιρινής μας φιέστας όπου το πρόγραμμα έχει ως εξής:

12:30 – 15:00   Mini Survivor Games

Mini Στίβος Μάχης: (ισορροπία-εναλλαγές κατευθύνσεων- τρέξιμο-εμπόδια-βαρελάκια-σκάλα ευκινησίας-τούνελ)

-Παιχνίδια Στόχων: (κρίκοι-τουβλάκια-μικρά σακιά άμμου- φρίσμπι)

-Παιχνίδια Μυαλού: (Puzzles-βρες το λάθος) Multi-Sports Games

-Mini Tennis: (Παιγνιώδεις δραστηριότητες βασισμένες στο άθλημα)

-Mini Basket: (Παιγνιώδεις δραστηριότητες βασισμένες στο άθλημα)

-Mini Στίβος: ( Ακόντιο-Σφαιροβολία-Δισκοβολία- Σκυταλοδρομία)

-Διελκυστίνδα (Μεγάλο Σχοινί)

Το πρόγραμμα θα είναι κυκλικό χωρισμένο στα 2 γήπεδα με τις ανάλογες δράσεις που αναφέρονται και στον χώρο θα βρίσκονται 2 εκπαιδευτές και οι προπονητές, οι οποίοι θα γνωρίζουν τις δράσεις και την ροή του προγράμματος.

Παράλληλα θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο σκοπός της εκδήλωσης εκτός του ψυχαγωγικού κομματιού και του καλοκαιρινού αποχαιρετισμού μας, είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και γι’ αυτό καλούμε όλους τους φίλους μας να συνεισφέρουν στο σκοπό αυτό στο βαθμό που επιθυμεί και μπορεί ο καθένας.

Σας καλούμε όλους να γιορτάσουμε το  κλείσιμο της ποδοσφαιρικής χρονιάς με πολύ ποδόσφαιρο, παιχνίδι και κέφι για μικρούς και μεγάλους.

Με τιμή, το Δ. Σ. του Α.Π.Ο ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

«Τώρα υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup. Πιστεύουμε, πρόσθεσε, ότι με την απόφαση του Eurogroup υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια και για τους επενδυτές και για τον ελληνικό λαό σε σχέση με την απόφαση του προηγούμενου Eurogroup. «Όλες οι πλευρές προσπάθησαν για συμβιβασμό»,είπε, ενώ ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και την ομάδα διαπραγμάτευσης, αλλά και τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ και ιδιαίτερα τη γαλλική κυβέρνηση και τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μπρουνό Λε Μερ, που εργάσθηκε, όπως είπε, πολύ σκληρά. Ο κ. Τσακαλώτος είπε ότι η σημερινή συμφωνία δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γιατί: Πρώτον, το Eurogroup δεσμεύθηκε να βοηθήσει την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της μετά το τέλος του προγράμματος. Δεύτερον, υπάρχει διεύρυνση των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος και μεγαλύτερη σαφήνεια για τα μακροπρόθεσμα μέτρα. Τρίτον, υπάρχει ο μηχανισμός σύνδεσης της ανάπτυξης με την αποπληρωμή του χρέους (η γαλλική πρόταση). Τέταρτον, δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here