Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Καλοκαιρινή Γιορτή από τον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Καλοκαιρινή Γιορτή από τον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Καλοκαιρινή Γιορτή από τον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Το Σάββατο 14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η καλοκαιρινή εκδήλωση του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Εκατοντάδες γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη φετινή γιορτή αγάπης και προσφοράς και να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με χορό, τραγούδι και Μπάρμπεκιου Πάρτι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε απονομή Τιμητικών Αθλητικών Διακρίσεων σε παιδιά του Συνδέσμου που συμμετείχαν σε αγώνες άλλου Ιδρύματος, γεμίζοντας τους μικρούς φίλους και γονείς με ικανοποίηση και αισιοδοξία.

Επίσης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Τίγκας είχε την ευκαιρία να τιμήσει τον Σύνδεσμο Ελλήνων Εφοπλιστών για την εξαιρετικά σημαντική προσφορά του και την έμπρακτη υποστήριξη που δείχνει στον Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, παραδίδοντας τιμητική διάκριση στον Πρόεδρο του Ελληνικού Εφοπλισμού κ. Θεόδωρο Βενιάμη, που εκπροσωπήθηκε από την κ. Μαρία Φαγογένη.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ κ. Κώστας Τίγκας στη σύντομη ομιλία του τόνισε:

«Βασικός στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και του οικογενειακού περιβάλλοντος και η εξασφάλιση ενός καλύτερου βιοτικού επιπέδου για τα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους μέσα από την ενίσχυση των δεξιοτήτων και της λειτουργικότητάς τους.

Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί η περσινή δέσμευσή μας, όταν σας είχαμε υποσχεθεί ότι σε δύο χρόνια ο Σύνδεσμος θα γίνει αγνώριστος, υλοποιήθηκε πολύ ενωρίτερα και τα παιδιά μπορούν και απολαμβάνουν εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ένα χώρο που είναι πραγματικό στολίδι για όλη την περιοχή. Είμαστε όλοι ευτυχείς, γιατί μας δίδεται η δυνατότητα από τη θέση που κατέχουμε να κάνουμε αυτό που μέσα μας είναι βαθιά χαραγμένο».

Να Προσφέρουμε στο Συνάνθρωπό μας.

Η υπέροχη αυτή καλοκαιρινή γιορτή ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να διασκεδάσουν με τους γονείς τους χαρίζοντας τους όμορφες στιγμές γεμάτες χαμόγελα και αληθινή αγάπη, κάτι που αποτελεί και τον πρωταρχικό στόχο της Διοίκησης αλλά και όλων των εργαζομένων στον Σύνδεσμο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments