Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
Αρχική Κοινωνικά Η Καλλιοντζή Κων/να Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Παπάγου - Χολαργού

Η Καλλιοντζή Κων/να Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Παπάγου – Χολαργού

Η Καλλιοντζή Κων/να Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Παπάγου - Χολαργού
Η Καλλιοντζή Κων/να Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Παπάγου – Χολαργού

Η Καλλιοντζή Κων/να Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Παπάγου – Χολαργού

Η Καλλιοντζή Κωνσταντίνα εκλέχτηκε ως πρόεδρος της δημοτικής τοπικής οργάνωσης Παπάγου – Χολαργού στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 13 Μαΐου.  

Λίγα λόγια για την Ντίνα Καλλιοντζή 

Καταξιωμένη επιστήμονας. Διετέλεσε  Διευθύντρια στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με διακεκριμένη επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της εξωγεωργικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και της ανάπτυξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Εκπροσώπησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε θεσμοθετημένα όργανα, συμβούλια, Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια και Διακρατικές Αποστολές.

Διετέλεσε επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας Ειδική Σύμβουλος των Υπουργών Γεωργίας, Προεδρίας της Κυβέρνησης, Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας.

Τακτικό μέλος του 1ου Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Γ.Α.

Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων Αγροτικής Οικιακής Οικονομίας

Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διοικητικού, Επιστημονμικού Προσωπικού Δημοσίων Υπαλλήλων

Μέλος της ΑΔΕΔΥ

Αιρετό μέλος στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Μέλος της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α.

Μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΚΕ

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Από το 1998 έως το 2010 Δημοτική Σύμβουλος Χολαργού και διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χολαργού, Αντιδήμαρχος σε θέματα Διοίκησης Προσωπικού, Παιδείας – Νεολαίας, Πρόεδρος του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Χολαργού.

Το 2010 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τη Δημαρχία στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, μια υποψηφιότητα την οποία στη συνέχεια απέσυρε, προκειμένου να κατέλθει ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής με το συνδυασμό του «γαλάζιου» Βασίλη Κικίλια.

Από το 2011 είναι εκλεγμένη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωνικού & Πνευματικού Κέντρου Χολαργού «Αντιγόνη Ζουρούδη – Μάνα της Δωδεκανήσου», το οποίο εδρεύει στον αριθμό 44 της οδού Πολυμνίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments