Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
Αρχική Κοινωνικά Εκδήλωση για τα 190 χρόνια της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Εκδήλωση για τα 190 χρόνια της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Εκδήλωση για τα 190 χρόνια της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων
Εκδήλωση για τα 190 χρόνια της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Εκδήλωση για τα 190 χρόνια της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Ευκαιρία για Ευαισθησία και Ομοψυχία Ανοικτή Επιστολή στο Δήμαρχο

 

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) με την ευκαιρία συμπλήρωσης των 190 χρόνων από την ίδρυσή της, έχει σχεδιάσει και υλοποιεί πλήθος δράσεων σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να αναδείξει την ένδοξη ιστορία της καθώς και την αναμφισβήτητη προσφορά στην Πατρίδα μας.

 

Ενημερωθήκαμε ότι σε αυτό το πλαίσιο θα διοργανώσετε στις 22 Απριλίου 2018, εκδήλωση προς τιμήν της ΣΣΕ, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

 

Καταρχάς, θα ήθελα να εκφράσω τη σύμφωνη γνώμη της παράταξής μας με την απόφαση να τιμήσουμε ως Δήμος τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, που με τους χιλιάδες αξιωματικούς της έχει προσφέρει αίμα, τιμή και δόξα στα πεδία των μαχών και έχει ομολογουμένως συμβάλει τα μέγιστα στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας μας.

 

Είμαι βέβαιος ότι κατανοείτε τη μεγάλη συμβολική αξία που έχει, ειδικά αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα, να επιδείξουμε ως Δήμος την πρέπουσα ευαισθησία και ομοψυχία. Ακριβώς για αυτό το λόγο σας ζητώ να μου επιτρέψετε να κάνω ένα σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση, ανάλογου χρόνου και μετά από σας, με την προσήκουσα τιμή προς ένα τόσο σημαντικό Θεσμό, τον οποίο έχω τιμήσει επί πολλά έτη και από διάφορες θέσεις.

 

Θα ήθελα εδώ να σας υπενθυμίσω ότι είμαι ο μοναδικός Δημοτικός Σύμβουλος που προέρχομαι από τη ΣΣΕ – Αντιστράτηγος ε.α. – και μάλιστα διετέλεσα επί 10 συναπτά έτη (2003-2013) καθηγητής Ηγεσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού της Σχολής.

 

Θέλω να ελπίζω ότι αυτή τη φορά δε θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη που κάνατε κατά την εκδήλωση για τα Ίμια, όπου δε δώσατε τη δυνατότητα σε κανέναν δημοτικό σύμβουλο από άλλη παράταξη πλην της δικής σας να έχει ουσιαστική παρουσία  κάνοντας ένα χαιρετισμό. Επιπροσθέτως, στη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν μου επιτρέψατε να καταθέσω στέφανο τιμής στους πεσόντες στα Ίμια στο Ηρώο που υπάρχει στο Δήμο μας, παρόλο που η οικογένεια του αείμνηστου Υποπλοίαρχου Καραθανάση ήταν απολύτως σύμφωνη.

 

Είναι απαράδεκτο σε έναν ιστορικό δήμο όπως ο δήμος Παπάγου – Χολαργού να επικρατούν παρωχημένες λογικές που επιβάλλουν να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στις οποίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ουσιαστικά μόνο εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και οι οποίες τελικά εκλαμβάνονται από τους πολίτες ως προεκλογικές δράσεις του εκάστοτε Δημάρχου.

 

Αναμένω τη θετική απάντησή σας στο αίτημα μου να απευθύνω ένα σύντομο χαιρετισμό, ώστε να τιμήσουμε συλλογικά ως Δημοτικό Συμβούλιο τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments