Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Ειρήνη Βεντουζά για Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού

Ειρήνη Βεντουζά για Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Έκλεισε και επισήμως την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 η αυλαία του 23ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού 2017, παραδίνοντας στο Δήμαρχο και Πρόεδρο του Φεστιβάλ κύριο
Ηλία Αποστολόπουλο, τον απολογισμό.

Του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή της Εντεταλμένης Συμβούλου και Αντιπροέδρου του 23ου Φεστιβάλ. Θέλω να πιστεύω ότι με την πολυετή εμπειρία των προηγούμενων χρόνων μου στον τομέα του πολιτισμού , ανταποκρίθηκα με συνείδηση, τόλμη, και ευθύνη.

Ειρήνη Βεντουζά για Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού
Ειρήνη Βεντουζά για Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο είδαμε παραστάσεις μουσικές , θεατρικές, παιδικές, χορευτικές… και τι δεν είδαμε! Παραστάσεις που γελάσαμε, κλάψαμε, τραγουδήσαμε, προβληματιστήκαμε, χορέψαμε.
Δουλέψαμε όλοι μαζί για να έχουμε το σωστό – όσο μπορέσαμε – αποτέλεσμα για την περάτωση των καλλιτεχνικών αυτών θεαμάτων.
Η άμεση συνεργάτης μου κυρία Εύη Μανουσάκη, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Ειρήνη Βεντουζά για Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού
Ειρήνη Βεντουζά για Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Τα κορίτσια μου οι, Ανδρούλα Παπαδοπούλου, Ιωάννα Μπεκκέ-Μπούταλη, Βάσω Μυρογιάννη, Ματίνα Τσαλαπάτη και το αγόρι μας Δημήτρης Τσατσούλης δούλεψαν με υπευθυνότητα και μεράκι. Επίσης τη Μαρία Καραγιώργου φύλακα άγγελο του Κηποθεάτρου τις νυχτερινές ώρες.

Ειρήνη Βεντουζά για Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Μια ιδιαίτερη μνεία στον Ιατρό Καρδιολόγο και έμπιστο φίλο μου κύριο Γεώργιο Γεωργιάδη, καθώς και την Νοσηλεύτρια και αγαπητή φίλη κυρία Ελένη Κοσκολιού, που ξεκίνησαν την εθελοντική τους προσφορά στο Φεστιβάλ μαζί μου το 2005. Η συμπαράσταση τους αποδείχτηκε επιτυχημένη, χρήσιμη και ουσιαστική. Τους οφείλω από καρδιάς ένα ευχαριστώ.

Ειρήνη Βεντουζά για Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Δεν ξεχνάμε βεβαίως και τα παιδιά του θεάτρου, τους εθελοντές μας την Θεοδώρα Φουδούλη Νοσιλεύτρια, Ευαγγελία Βλάνδου – αγαπημένη φίλη και πρώην γειτόνισσα -, τη Χαρά Ζυμαράκου-Βρεττού, Φωτεινή Κωνσταντίνου, Δώρα Μπαλαμπάνη, την Κατερίνα, Σταματίναi, Σταυρούλα,Tati Mu, Ειρήνη, και Ειρήνη. Θα μου επιτρέψετε όμως ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους Θεοδώρα Βλάχου, Γιώργο Λεονάρντο Θίμο, Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, και Άγγελο Αναγνωστόπουλο.
Την κυρία Νίκη Ζιαμπάρα ειδική σύμβουλο του Δημάρχου, την Οικονομική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Προμηθειών, την Υπηρεσία Πρασίνου και καθαριότητας – κύριο Γεώργιο Θεοχάρη – τους Ηλεκτρολόγους, Βασίλη, Δημήτρη, Στέλιο, Δημήτρη και τον Σταύρο, τα κορίτσια του θεάτρου, και τον Άγγελο.

Τους χορηγούς και υποστηρικτές μας, COSMOTE, 3ε , Γιάννη Βίδρα, ΕΡΤ, SkourasMed, Ι. Τσούνη, Eurobank, ALPHA BANK, Big Bad Wolf, Piu Verde, ΙΑΣΩ General, ΔΑΝΑΟΣ, CIVITEL, Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου, Ζαχαροπλαστείο «Ολυμπιάδα», το “ΑΡΤΟΡΑΜΑ”, τα super markets ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τους υποστηρικτές επικοινωνίας Ανεξάρτητο Διπλωματικό Παρατηρητή, Βόρεια Γειτονιά, Σφαίρα , Δίεση, Culture Now, Αντίλογο Χολαργού, Μένουμε Χολαργό, Παπάγου Πολιτεία, Ο κόσμος Γύρω μας, Kosmonea, Θόρυβος, myxolargos, και Κεντρί.

Τέλος, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με την καλή του διάθεση και ευγενική του παρουσία, συνέβαλλε στην απόδοση των θεαμάτων.

Με εκτίμηση
Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου
Δημοτική Σύμβουλος
Εντεταλμένη 23ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments