Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχική Κοινωνικά Εικόνες Ντροπής δύο χρόνια μετά τις Υποσχέσεις…

Εικόνες Ντροπής δύο χρόνια μετά τις Υποσχέσεις…

Εικόνες Ντροπής δύο χρόνια μετά τις Υποσχέσεις…
Εικόνες Ντροπής δύο χρόνια μετά τις Υποσχέσεις…

Εικόνες Ντροπής δύο χρόνια μετά τις Υποσχέσεις…

Το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου 11χ11 στην οδό Κύπρου στην είσοδο του Παπάγου, που ανήκει στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, αποτελεί αθλητικό χώρο στον οποίο συγκεντρώνεται καθημερινά μεγάλος αριθμός αθλούμενων νέων. Το γήπεδο αυτό έχει πολλά, πάρα πολλά προβλήματα που το καθιστούν ένα από τα πιο παραμελημένα της Αττικής.

Τα κυριότερα από αυτά είναι η στεγανοποίησή του από τα όμβρια ύδατα, η τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα αφού είναι το μοναδικό  με χωμάτινο αγωνιστικό χώρο, η κατασκευή κερκίδων, ο φωτισμός και  η περίφραξη.

Για να αντιμετωπισθούν τα χρονίζοντα αυτά προβλήματα, προ διετίας περίπου ο Δήμαρχος αποφάσισε ότι θα πρέπει να τοποθετηθεί πλαστικός χλοοτάπητας στο γήπεδο και για το σκοπό αυτό δεσμεύθηκε πίστωση 200.000 Ευρώ από πόρους του Δήμου. Για όλα τα άλλα προβλήματα αποφασίσθηκε η χρηματοδότησή τους από τον Αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα με το ποσό των 800.000 Ευρώ.

Μάλιστα ο Δήμαρχος δήλωνε τότε περιχαρής για τη χρηματοδότηση των έργων του γηπέδου με 200.000 Ευρώ από το Δήμο και 800.000 Ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, φωτογραφιζόμενος κατά την προσφιλή του συνήθεια στο μέσον του γηπέδου με τον Αντιπεριφερειάρχη.

Πέρασαν δύο σχεδόν χρόνια από τότε και η σημερινή εικόνα είναι ίδια όπως τότε ίσως και χειρότερη. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Μόνο Υποσχέσεις… Υποσχέσεις… Υποσχέσεις, λόγια όμορφα, φωτογραφίσεις και το Σεπτέμβριο του 2016  ο χλοοτάπητας θα είχε τοποθετηθεί. Ακόμη τον περιμένουμε. Υποσχέσεις και ψέματα  από το Δήμαρχο Αποστολόπουλο, ως συνήθως.

  Τα παιδιά συνεχίζουν να αγωνίζονται σε λάσπη τους βροχερούς μήνες και σε σκόνη τους καλοκαιρινούς.

Είναι, πιστεύουμε, πρωτοφανές να υπάρχουν τα χρήματα 200.000+800.000 Ευρώ, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που περνάμε και να μη γίνεται το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου 11χ11 στου Παπάγου.

Διερωτάται ο απλός πολίτης γιατί; Η απάντηση είναι μία και έχει δύο πτυχές.

Η μία ότι ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος συνειδητά από καιρό κάνει τα πάντα για την απαξίωση και υποβάθμιση του Παπάγου. Να θυμίσουμε, την πλήρη απραξία του για το γήπεδο του ΠΑΟ, την εμμονή του στη δημιουργία σκουπιδότοπου των Δήμων Αγ. Παρασκευής, Χολαργού-Παπάγου και Ζωγράφου σε απόσταση 400-450 μ. στην παρυφή του Παπάγου, τη άθλια εικόνα του γηπέδου 11χ11 στη είσοδο της οδού Κύπρου, τον φωτισμό κλπ.

Η άλλη πτυχή είναι ακριβώς η Ανεπάρκεια του ιδίου του Δημάρχου, η Ανικανότητά του, η Έλλειψη Μεθοδικότητας και Συντονισμένης προσπάθειας μα πάνω απ΄όλα είναι η έλλειψη σεβασμού στο δημότη.

Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης παρακολουθούμε στενά τις δράσεις σας και συνιστούμε στον κ. Αποστολόπουλο και τη Διοίκηση του να αποφασίσει να δουλέψει κάποια στιγμή. Αν δεν μπορείτε να διαχειρισθείτε την ανακατασκευή του γηπέδου φέρτε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει.

Τίποτα δεν γίνεται με τις γιορτές και τα πανηγυράκια, χρειάζεται δουλειά, πολύ δουλειά και αγώνας συνεχής. Χρειάζεται πίεση σε Περιφέρεια και Υπουργεία, στο Δασαρχείο και πολλούς άλλους φορείς. Χρειάζονται συχνές, πιεστικές και απαιτητικές επισκέψεις σε γραφεία Υπουργών για να πάρουμε αυτό που χρειάζεται για να λύσουμε το ζήτημα του Δήμου και όχι για φωτογραφήσεις.  

          Καλό είναι η Διοίκηση Αποστολόπουλου να αποφασίσει επιτέλους, να αγωνισθεί κάποτε για τους δημότες.

 

 

Εικόνες Ντροπής δύο χρόνια μετά τις Υποσχέσεις…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments