Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Αρχική Δημοτικά Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου - Χολαργού σήμερα

Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 10ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 14ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Δείτε ζωντανά τη 14η ειδική συνεδρίαση και τη 15η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.hellasnews.tv/live22/

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

14η Πρόσκληση σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (25 Οκτωβρίου 2017).

Καλείστε να παρευρεθείτε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25.10.2017 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Χολαργού στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Περικλέους 55), προκειμένου να συζητηθούν και να αποφασιστούν τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
i. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1. Έγκριση Απολογισμού Δήμου Παπάγου – Χολαργού οικονομικού έτους 2016.
2. Έγκριση Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσεως 2016 Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

15η Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (25 Οκτωβρίου 2017).

Καλείστε να παρευρεθείτε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25.10.2017 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Χολαργού στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Περικλέους 55), προκειμένου να συζητηθούν και να αποφασιστούν τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

i. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΑΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
1. Ορισμός μελών προς συγκρότηση της πενταμελούς Κοσμητείας του Ιερού Ναού «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Κοιμητηρίου Παπάγου.
2. Ορισμός μελών προς συγκρότηση της πενταμελούς Κοσμητείας του Ιερού Ναού «Παμμεγίστων Ταξιαρχών» Κοιμητηρίου Χολαργού.

ii. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
3. Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017 (Α΄94) και ιεράρχηση θέσεων.

iii. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
4. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018.
5. Έγκριση παράτασης του έργου: «Μελέτη κτιρίου Πολυϊατρείων και Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων».
6. Έγκριση παράτασης του έργου: «Εργασίες επισκευών και αναβάθμισης Αμφιθεάτρου και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δημαρχείου και λοιπών εργασιών».

iv. ΓΕΝΙΚΑ
7. Κατάργηση της εγκυκλίου υπ΄ αριθ. Φ20.1/220482/Δ2/23.12.2016 που επιβάλλει τη διδασκαλία της «Θεματικής Εβδομάδας» με τίτλο «Σώμα και Ταυτότητα», στον τρίτο θεματικό άξονα με τίτλο «Έμφυλες Ταυτότητες».
8. Έγκριση Δ΄ αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.), οικονομικού έτους 2017.

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Βαλυράκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments