Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Ασχοληθείτε με κάτι κ. Δήμαρχε Πρώτη Προτεραιότητα στα Σχολεία Αν συμβεί Ατύχημα...

Ασχοληθείτε με κάτι κ. Δήμαρχε Πρώτη Προτεραιότητα στα Σχολεία Αν συμβεί Ατύχημα σε παιδί Δεν σας σώζει Τίποτε

Μικρά Ασία: Εθνική Καταστροφή Κατάρρευση Μετώπου-Ξεριζωμός Διαπιστώσεις – Συμπεράσματα
Μικρά Ασία: Εθνική Καταστροφή Κατάρρευση Μετώπου-Ξεριζωμός Διαπιστώσεις – Συμπεράσματα

Η πτώση παραθύρου στο κεφάλι μαθητή του 1ου Λυκείου Χολαργού που έγινε την Τρίτη 25 Οκτ.2017 την ώρα του μαθήματος, με ευτυχώς τον ελαφρύ  τραυματισμό αυτού, ήταν αναμενόμενη. Το λέμε αυτό μετά λόγου γνώσεως αφού από καιρό παρακολουθούμε τα προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων μας.

Πιο συγκεκριμένα για το 1ο Λύκειο αναμένουμε τι θα γίνει με τo έργο, που η Περιφέρεια χρηματοδότησε με 1.260.000 Ευρώ, αλλά ο Δήμος αδυνατεί να το υλοποιήσει αφού επί δύο χρόνια τα έργα δεν ξεκινούν για διάφορους λόγους, που ο σημαντικότερος είναι η ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου σας έχει από καιρό επισημάνει τα προβλήματα του σχολείου και επί δέκα μήνες τώρα δεν έχει πάρει από σας απάντηση. Ενώ εάν λειτουργούσατε σωστά, θα έπρεπε την επόμενη μέρα να καλέσετε όλο το Σύλλογο στο γραφείο σας για να ακούσετε από τους ίδιους τα προβλήματα και να αναλάβετε συγκεκριμένες και χρονικά υλοποιήσιμες δεσμεύσεις. Αυτό θα κάναμε εμείς.  

Όμως αντί γι΄αυτά εσείς κατά την πάγια τακτική σας, τακτική που εάν δεν σας αρέσουν κάποια άτομα και δεν είναι φιλικά σε σας δεν τους το κάνετε. Όσο και αν αρέσκεστε να λέτε ότι δεν ξεχωρίζετε τους δημότες η αλήθεια είναι ότι τους έχετε κατατάξει σε Ημέτερους και Μη. Αν νομίζετε ότι δεν είναι έτσι, αποδείξτε το στην πράξη.

Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξης, σας υπενθυμίζουν ότι για να πραγματοποιηθεί ένα έργο που μπορεί να είναι είτε επισκευή είτε συντήρηση, χρειάζεται να συντρέχουν τρεις παράγοντες:

  • Να είναι επακριβώς γνωστό το πρόβλημα των τεχνικών παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν.
  • Να υπάρχει η αναγκαία πίστωση για την εκτέλεση των εργασιών.
  • Να υπάρχει η βούληση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής για την πραγματοποίηση των εργασιών συντήρησης ή επισκευών.

Είναι προφανές ότι στην προκειμένη περίπτωση τα δύο πρώτα υπάρχουν, το τρίτο όμως δηλαδή η βούλησή σας για να κάνετε κάτι απουσιάζει εντελώς.

 

κ. Δήμαρχε,

Με 15.000.000 Ευρώ ταμειακά διαθέσιμα, όπως συνεχώς υπερηφανεύεστε ότι έχετε, δεν επιτρέπεται να πέφτουν παράθυρα στα κεφάλια των μαθητών και τα σχολεία μας να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα.

 Σας καλούμε να αποφασίστε να ΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ και να ενεργήσετε για την αποκατάσταση των κτιριακών προβλημάτων  του 1ου Λυκείου και των λοιπών σχολείων του Δήμου μας.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Για μας, τα σχολεία του Δήμου μας έχουν ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και η τακτική, στενή και μηνιαία συνάντηση του Δημάρχου με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων θα βοηθήσει στην καλλίτερη κατανόηση και επίλυσή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments