Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Απάντηση του Δήμου Παπάγου - Χολαργού στην ανακοίνωση των '8 Προτάσεων' σχετικά...

Απάντηση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στην ανακοίνωση των ‘8 Προτάσεων’ σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων

papagos- xolargos - skoupidia-8 protaseisΣε απάντηση της συκοφαντικής ανακοίνωσης της παράταξης “Συνεργασία για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ” σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου μας κατά την περίοδο των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ,  ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού για την αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνει το σύνολο των πολιτών για τα κάτωθι:

  1. O Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε κλίμα εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας με τους εργαζόμενους, κατάφερε να διατηρήσει το επίπεδο καθαριότητας της πόλης σε ικανοποιητικό βαθμό.
  2. Κατά τη διάρκεια της απεργίας, ο Δήμος μας προχώρησε σε αναδιοργάνωση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων, μείωσε τις ημέρες αποκομιδής (δεν πραγματοποιούνταν καθημερινή αποκομιδή) και προσάρμοσε γενικά το πρόγραμμα συλλογής στο διαθέσιμο – λόγω της απεργίας – προσωπικό.
  3. Επιπλέον, σε συνεννόηση με το προσωπικό ασφαλείας στην εγκατάσταση της Φυλής, διασφαλίσαμε μία ομαλή ροή δρομολογίων για την απόθεση των απορριμμάτων στην εγκατάσταση, ροή η οποία συνδυάστηκε με τον προγραμματισμό των δρομολογίων συλλογής. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε, αλλά ούτε και στο μέλλον θα υπάρξει απόθεση απορριμμάτων στο χώρο του ΣΜΑ, πόσο μάλλον σε βουνά και χαράδρες όπως διατείνεται στην ανακοίνωσή της η παράταξη “Συνεργασία για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ”.
  4. Όλα τα παραπάνω μπορούν να ελεγχθούν ανά πάσα στιγμή από τις καταγραφές του συστήματος τηλεματικής διαχείρισης των οχημάτων του Δήμου μας, στο οποίο φαίνονται όλες οι κινήσεις των οχημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας.
  5. Επιπλέον, στη διάθεση του οποιουδήποτε είναι και τα παραστατικά, καθώς και τα ζυγολόγια του ΕΔΣΝΑ από την εγκατάσταση της Φυλής, τον τελικό δηλαδή χώρο διάθεσης των απορριμμάτων.

 

 

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία (δρομολόγια συλλογής και απόθεσης στη Φυλή, ζυγολόγια ΕΣΔΝΑ) ο μύθος της παράταξης “Συνεργασία για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ” καταρρίπτεται εύκολα.

Καλούμε την παράταξη “Συνεργασία για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ” να ανακαλέσει. Δυστυχώς γι’ αυτούς, ο Δήμος μας παρέμεινε καθαρός και κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Παραδίδουμε τους συκοφάντες στην κρίση των πολιτών και συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο για την πόλη μας και τους πολίτες μας.

 

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments