Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
Αρχική Κοινωνικά Αίρω την ψήφο μου από τη μελέτη Ηλεκτροφωτισμού Παραπλανήθηκα

Αίρω την ψήφο μου από τη μελέτη Ηλεκτροφωτισμού Παραπλανήθηκα

Αίρω την ψήφο μου από τη μελέτη Ηλεκτροφωτισμού Παραπλανήθηκα

Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21 Φεβ. 2018 έκανε την παρακάτω δήλωση:

Αίρω την ψήφο μου από τη μελέτη Ηλεκτροφωτισμού Παραπλανήθηκα
Αίρω την ψήφο μου από τη μελέτη Ηλεκτροφωτισμού Παραπλανήθηκα

“Αίρω την ψήφο μου για τη μελέτη του ηλεκτροφωτισμού των οδών, ψήφο με την οποία την υπερψήφισα, γιατί αισθάνομαι ότι παραπλανήθηκα από την πρόταση του Δημάρχου για αυτοχρηματοδότηση, μετά και από τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει”.

Τη δήλωση αυτή την έκανε γιατί παραπλανήθηκε από την πρόταση του Δημάρχου σύμφωνα με την οποία ουσιαστικά το μόνο δίλλημα ήταν αν θα δανειοδοτείτο ο Δήμος και οι Δημότες για να εκτελεσθεί το έργο ή θα έπαιρνε το έργο έστω και με ιδιαίτερα επαχθείς όρους ιδιώτης για 12 χρόνια, αλλά με δικά του κεφάλαια.

Όμως εκτός από την πρόταση που ψηφίσθηκε και ήταν η λιγότερο κακή – να αναλάβει δηλαδή το έργο ιδιώτης – υπήρξε και η πρόταση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης, για να ερωτηθεί και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων που κάνει χρηματοδοτήσεις τέτοιων έργων.

Η απάντηση του Δημάρχου ήταν αρνητική, έστω και η κρατούσα άποψη ήταν να ακουστεί και μια δεύτερη πρόταση, αυτή για το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που μάλιστα προσφέρει δανειοδότηση με αισθητά χαμηλότερο επιτόκιο και μιλάμε για ένα έργο 8.500.000 Ευρώ.

Κύριε Δήμαρχε,

Μπορεί η άρση της ψήφου μου να μην επηρεάζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, έχει όμως την ΠΟΛΙΤΙΚΗ της διάσταση αφού κατόπιν των νεότερων στοιχείων που ακουστήκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θα ήθελα να ταυτιστώ με μια απόφαση για ένα τόσο σημαντικό θέμα που πιθανόν να πάσχει ή ακόμη να αφήνει ενδεχομένως σκιές.

Καλό είναι και το αναμένουμε, να μας ενημερώσετε με πειστικά επιχειρήματα, ώστε να βεβαιωθούμε ότι η προτεινόμενη λύση είναι η πλέον Συμφέρουσα και Αποτελεσματική προς όφελος του Δήμου και των Συνδημοτών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments