Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Αρχική Αποστολόπουλος Ηλίας Ο Γιώργος Πολύδωρας μιλάει στην Δήμητρα Κούτρα

Ο Γιώργος Πολύδωρας μιλάει στην Δήμητρα Κούτρα

Ο Γιώργος  Πολύδωρας μιλάει στην Δήμητρα Κούτρα

Ο Γιώργος Πολύδωρας γιος του Βύρωνα Πολύδωρα δίνει συνέντευξη στην δημοσιογράφο Δήμητρα Κούτρα και αποκαλύπτει πτυχές της σχέσης του με τον πατέρα του για την υποψηφιότητα του με τον Ηλία Αποστολόπουλο στις εκλογές τον Μάϊο καθώς και για τα όνειρά του για τον δήμο Παπάγου – Χολαργού.

  1. Πόσο εύκολο είναι να είστε γιος του Βύρωνα Πολύδωρα ενός πολιτικού που έχει αφήσει όνομα στην  ιστορία της Ελλάδας;

Είναι μεγάλη τιμή, αλλά και ευθύνη ταυτόχρονα, ώστε να φανώ αντάξιος του ονόματός μου. Τίθεμαι άμεσα σε σύγκριση με την ιστορία του πατέρα μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως είμαι ένας άνθρωπος δίχως έπαρση, αλλά το αντίθετο το οποίο προέρχεται από τη γενικότερη κοσμοαντίληψη-κοσμοθεωρία του σπιτιού μας.

  1. Πως αποφασίσατε να κατεβείτε υποψήφιος σύμβουλος στον δήμο Παπάγου – Χολαργoύ;

Έχω την έννοια της προσφοράς έμφυτη μέσα μου και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ στον όμορφο Δήμο μας.

  1. Για κάποιους η υποψηφιότητα σας χαρακτηρίστηκε ως άσσος στο μανίκι του κ. Ηλία Αποστολόπουλου. Πως αποφασίσατε να κατεβείτε μαζί του και όχι με κάποια άλλη παράταξη και γιατί αυτή την χρονική στιγμή; 

Η συγκεκριμένη εκτίμηση πηγάζει από την ενασχόληση της οικογένειάς μου με το Δήμο μας. Ας μην ξεχνάμε πως και ο θείος μου Αντώνης Πολύδωρας διετέλεσε Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος και Σύμβουλος για πολλά χρόνια, δηλαδή όσο υπάρχει ο Χολαργός που λέει ο λόγος,  αλλά και ο θείος μου Σωτήρης Πολύδωρας (Πρόεδρος Δ.Σ.Α.) ήταν σύμβουλος του δήμου Χολαργού.

Με κέντρισε το πρόσωπο, δηλαδή η προσωπικότητα του Ηλία Αποστολόπουλου και το προσηνές στιλ καθώς είναι ένας άξιος Δήμαρχος με πολύ καλό έργο, με σωστή προσέγγιση των πραγμάτων και είμαι σίγουρος πως αυτό θα συνεχιστεί.

 

  1. Τι σας συμβούλεψε ο πατέρας σας όταν του είπατε πως θα κατεβείτε υποψήφιος στον δήμο Παπάγου –Χολαργού;

Ο πατέρας μου είναι ένας καταπληκτικός δάσκαλος και θιασώτης της κινέζικης παροιμίας    ” Αν θες να χορτάσεις έναν άνθρωπο για μία μέρα δώσ’του ένα ψάρι. Αν θες να τον χορτάσεις για μια ζωή μάθε του ψάρεμα”. Ουδέποτε πίεσε τόσο εμένα, ούτε και τις αδερφές μου για οποιαδήποτε επιλογή στη ζωή μας. Αυτό για να το κάνει ένας πατέρας στο παιδί του έχει σαν προϋπόθεση να το έχει εκπαιδεύσει  σωστά, μόνο έτσι θα υπάρχει σωστή εκτίμηση μιας κατάστασης. Φρόντισε να καθιερώσει στη σχέση του με τα παιδιά του έμπρακτη σχέση ισοτιμίας. Συμπίπτουμε στην αγάπη μας για τον Παπάγο-Χολαργό και στο πνεύμα αλληλεγγύης και συμπόνιας προς τον συνάνθρωπο-συμπολίτη μας.

  1. Πετυχημένος δικηγόρος πολλά χρόνια οικογενειάρχης πατέρας δυο μικρών παιδιών πόσο εύκολο θα είναι για εσάς να συνδυάσετε όλα μαζί δουλειά, οικογένεια και να είστε και δημοτικός σύμβουλος; 

Ως προς τον πρώτο, θα ήθελα να μην τον σχολιάσω γιατί είμαι πολύ μικρός ηλικιακά αλλά και γνωστικά ακόμη. Στο δικηγορικό λειτούργημα οι δάφνες συνήθως κομίζονται μετά από χρόνια. Ως προς τον χρόνο πιστεύω πως όσα περισσότερα διαχειρίζεται ένας άνθρωπος, τόσο περισσότερα μπορεί να διαχειριστεί. Έλεγχος του χρόνου σημαίνει αυτοκυριαρχία.

  1. Ποιες είναι οι δικές σας δεσμεύσεις απέναντι στους κατοίκους του Δήμου;

Ηθική-Ανιδιοτέλεια-Προσφορά στο κοινό καλό, Νεολαία και Πράσινο του Υμηττού μας.

 

  1. Σας φοβίζει η απλή αναλογική; 

Όχι γιατί σέβομαι τη δύναμη του εκλέγειν. Όπως και τη διαφορετική γνώμη, προκειμένου να επιτύχουμε μια παραγωγική σύνθεση κατά το εγελιανό σχήμα: θέση – αντίθεση – σύνθεση.

 

  1. Τι θα αλλάξετε στον δήμο μας αν εκλεγείτε δημοτικός σύμβουλος;

Θα συμβάλλω με καινοτόμες ιδέες έχοντας όρεξη για δουλειά-προσφορά, ώστε να δώσουμε ένα πνευματικό – πολιτιστικό στίγμα στη νεότητα της πόλης μας.

 

  1. Γιατί ο κόσμος να ψηφίσει τον Γιώργο Πολύδωρα;

Για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου περί προσφοράς-ανιδιοτέλειας και αγάπης στον τόπο. Με πνεύμα συλλογικής δουλειάς και συνεργασίας σε όλους τους τομείς και με όλους τους συμπολίτες. Δεν έχω αντιπάλους, μόνο φίλους και συμμαχητές.

  1. Κοιτώντας τους ψηφοφόρους σας στα μάτια τι θα τους λέγατε για να σας εμπιστευτούν ;

Βέβαια θα τους έλεγα να με εμπιστευτούν καθώς έχω υψηλά επίπεδα ηθικής-ανιδιοτέλειας και προσφοράς. Ελέγχω το δικό μου “αγαπάν” σαν βάση για καλές κοινωνικο-πολιτικές σχέσεις δημιουργικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments