Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Αρχική Αγία Παρασκευή EΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ παραρτήματος 056 στην Αγία...

EΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ παραρτήματος 056 στην Αγία Παρασκευή

Με την παρούσα επιστολή μου,    θα ήθελα να σας μεταφέρω την οργισμένη αντίδραση των πολιτών ( Ασφαλισμένων στο ΕΟΠΥΥ)   σχετικά με την «δαιδαλώδη» λειτουργία του  παραρτήματος  056 του ΕΟΠΥΥ επί της οδού Γούναρη 22 στην Αγία Παρασκευή .
EΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ παραρτήματος 056 στην Αγία Παρασκευή 

Οι καταγγελίες και τα παράπονα των πολιτών  είναι σε καθημερινή βάση και πλέον θεωρώ ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και θα πρέπει κάτι να γίνει ΑΜΕΣΑ  .
Θα ήθελα να σας ενημερώσω επίσης ,  ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ελάχιστου προσωπικού,  δυστυχώς  ο αυξανόμενος όγκος των Συναλλασσόμενων πολιτών  δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί και μάλιστα,  οι ώρες  αναμονής για τους πολίτες  ξεκινούν από νωρίς το πρωί !!!!!!!!!!!!!!!!έως και το μεσημέρι!!!!!!!!!!! για μια απλή κατάθεση δικαιολογητικών για εξόφληση εξετάσεων  . ( ΝΟΡΜΑΛ: διαδικασία 3 λεπτών ).
Όπως καταλαβαίνετε  αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν τιμά κανέναν μας .
Είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα εκτός από κατοίκους της Αγίας Παρασκευής εξυπηρετεί και κατοίκους από ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ , ΜΕΛΙΣΣΙΑ , ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, Ν, ΕΡΥΘΡΑΙΑ, Ν. ΙΩΝΙΑ , Ν. ΨΥΧΙΚΟ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΨΥΧΙΚΟ , ΕΚΑΛΗ , ΝΕΑ& ΠΑΛΙΑ ΕΝΤΕΛΗ , ΧΟΛΑΡΓΟ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΦΙΛΟΘΕΗ, ΠΕΥΚΗ κ.λ.π.
Τέλος , δεν θα  αναλύσω ούτε τις χαμένες εργατοώρες των πολιτών, ούτε τις καθυστερήσεις στην επιστροφή χρημάτων που με την σειρά τους οι πολίτες θα πρέπει να καταβάλουν στα κέντρα Λογοθεραπείας η αποθεραπείας, η σε ιδιωτικές  κλινικές , κ.λ.π  αλλά ούτε και  την  ζημία που προκαλείται στην εθνική οικονομία γενικότερα.  
Άλλωστε θεωρώ ότι  αυτά είναι θέματα , τα οποία είναι ευκολονόητα για όλους μας .
Εμείς ως Καταναλωτές με τον όρο πολίτες θεωρούμε ότι δεν αξίζουμε τέτοιες υπηρεσίες από τον ΕΟΠΥΥ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα από τους υπευθύνους να Επιληφθούν για την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ του θέματος.  
Με εκτίμηση
Φώτης Ν. Αλεξόπουλος Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής &Μέλος εθνικού συμβουλίου Καταναλωτή & Αγοράς .
EΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ παραρτήματος 056 στην Αγία Παρασκευή 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments