Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Αρχική Δημοτικές Παπάγου - Χολαργού Απάντηση Δημήτρη Τούτουζα σε κατευθυνόμενα δημοσιεύματα

Απάντηση Δημήτρη Τούτουζα σε κατευθυνόμενα δημοσιεύματα

Απάντηση Δημήτρη Τούτουζα σε κατευθυνόμενα δημοσιεύματα  
Απάντηση Δημήτρη Τούτουζα σε κατευθυνόμενα δημοσιεύματα

Απάντηση Δημήτρη Τούτουζα σε κατευθυνόμενα δημοσιεύματα  

Μια νέα ιστοσελίδα ειδήσεων για την πόλη μας έκανε την εμφάνισή της και μαζί εισήγαγε νέα ήθη στον Παπάγο-Χολαργό, δημοσιεύοντας κατευθυνόμενα σχόλια και παραπληροφορώντας τους δημότες.

Επειδή οι διαχειριστές και οι πολιτικοί συνεργάτες του συγκεκριμένου μέσου δεν επιζητούν τη διατήρηση πολιτικού πολιτισμού στην πόλη μας και αρνούνται να αφαιρέσουν το συκοφαντικό και προσβλητικό δημοσίευμα, δίνουμε στη δημοσιότητα την επιστολή που τους απέστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Τούτουζας:

 

Κύριοι,

Στις 5 Απριλίου δημοσιεύσατε σχόλιο στο νεοσύστατο μέσο σας polinews, για έμενα προσωπικά και τη δημοτική παράταξη ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ που αγγίζει τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης και της προπαγάνδας και όχι φυσικά της αντικειμενικής ενημέρωσης ή της εποικοδομητικής κριτικής.
Μια άδικη κατευθυνόμενη επίθεση σχετικά με την ανακαίνιση ενός χώρου που δεν είναι ιδιοκτησίας μου και δεν είμαι υπεύθυνος για τις εργασίες. Πολλώ δε μάλλον, που είναι απολύτως νόμιμη η κατάληψη της πρόσοψης στις οικοδομές.

Είναι δικαίωμα σας να υποστηρίζετε ανοιχτά υποψήφιο αντίπαλο μου, αδιαφορώντας για την αλήθεια και την ενημέρωση του κοινού. Είναι δικαίωμα σας να ειρωνεύεστε το όραμα της έξυπνης πόλης, όραμα βιωσιμότητας της πόλης μας, στηρίζοντας αυτούς που δεν το κατανοούν και δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Δεν μπορείτε όμως σε καμία περίπτωση να λασπολογείτε και να σκορπάτε ψεύδη για εμένα και τους συνεργάτες μου.
Είναι σαφές ότι περιμένω να προβείτε σε αφαίρεση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος και δημοσίευσης της παρούσας απάντησης.

Δημήτρης Τούτουζας
Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

 

 

 

Γραφείο Τύπου ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments