Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Αρχική Αγία Παρασκευή 5ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ»

5ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ»

5ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ»
5ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ»

 5ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου o “5ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής– Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2018”

που διοργάνωσαν ο  Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ,
με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.».

 

Περισσότεροι από 1.000, λιγότερο ή περισσότερο έμπειροι δρομείς, γυναίκες, άνδρες και παιδιά συμμετείχαν στον  Αγώνα
που έχει σκοπό την προώθηση του μαζικού αθλητισμού και την ανάδειξη και προστασία της οικολογικής και αθλητικής αξίας του Υμηττού
και διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού- Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ).
Ταυτόχρονα συμμετέχοντες και θεατές του αγώνα προσέφεραν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
και Μαγειρείο του Δήμου και ενημερώθηκαν
ή εγγράφηκαν   ως  εθελοντές δότες μυελού των οστών από πιστοποιημένο συνεργείο που διέθεσε ο Σύλλογος “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”
ο οποίος έχει σκοπό την κάλυψη των αναγκών ασθενών που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων.
 5os Dromos zois 2
Ο αγώνας ξεκίνησε και τερμάτισε στην  Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής και περιελάμβανε τρεις διαδρομές μήκους 14, 4.5 και 1 χλμ.
Νικητής στη γενική κατηγορία ανδρών 14 χλμ αναδείχθηκε  ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ , δεύτερος τερμάτισε ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΤΟΣ και τρίτος ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΕΡΟΓΚΟΣ. Αντίστοιχα στις γυναίκες πρώτευσε η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, με δεύτερη την ΡΟΔΑΝΘΗ – ΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΑ και τρίτη την ΒΑΓΙΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ.
Στην διαδρομή των 4,5 χλμ νικητής αναδείχθηκε ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΝΗΣ, δεύτερος τερμάτισε ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΟΣ και τρίτος ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΡΕΛΗΣ, ενώ στις γυναίκες πρώτευσε η LELA SAGA, με δεύτερη την ΝΕΦΕΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΚΗ  και τρίτη την ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής καθώς επίσης και στα δρομικά sites όπου φιλοξενείται ο αγώνας.
Μετά τον αγώνα ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλείων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας.
Όσοι συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού το διασκέδασαν και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Χορηγός επικοινωνίας ήταν η ΕΡΤ.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος σε δήλωση του ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο, το ΔΣ και το προσωπικό του ΠΑΟΔΑΠ, την Ομάδα Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.», το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και τους προσκόπους για τη διοργάνωση, όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, όσους  προσέφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου καθώς και το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για την ενημέρωση  στους ενδιαφερόμενους να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments