Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά 22χρονη εθισμένη στις πλαστικές, τριπλασίασε τα χείλη της, μοιάζει με πάπια και...

22χρονη εθισμένη στις πλαστικές, τριπλασίασε τα χείλη της, μοιάζει με πάπια και πιστεύει ότι είναι κουκλάρα

22χρονη εθισμένη στις πλαστικές, τριπλασίασε τα χείλη της, μοιάζει με πάπια και πιστεύει ότι είναι κουκλάρα

Γυναίκα πάπια: Πρόκειται για μία φοιτήτρια από τη γειτονική Βουλγαρία. Η ίδια παρουσιάζει εμμονή, με την αύξηση των χειλιών. Έχει επισκεφθεί κάθε αισθητική κλινική στη Σόφια. Επιπλέον, έχει δαπανήσει μεγάλο χρηματικό ποσό για την εμφάνισή της. Σκοπός δεν είναι άλλος από το να ικανοποιηθεί για την εξωτερική εμφάνισή της.

Γυναίκα πάπια: Εμμονή με τα χείλια

Όμως, δεν υπάρχει ένα στάνταρ μέγεθος, με το οποίο να είναι ικανοποιημένη. Συνεχίζει να φουσκώνει τα χείλη της ξανά και ξανά. Η Andrea Emilova Ivanova, 22 ετών, ισχυρίζεται ότι έχει πολλές online προτάσεις για την εμφάνισή της. Ταυτόχρονα, υπήρξαν αρκετοί επικριτές που την κακολόγησαν για τα χείλη της. Ωστόσο, δεν φαίνεται να ηττάται από κάτι τέτοιο. Συνεχίζει να ποζάρει μετά από νέα επέμβαση στα χείλη της στο λογαριασμό Instagram που έχει περίπου 15.000 followers, σύμφωνα με την Daily Mail.

Θέλει, στην πραγματικότητα, να τριπλασιάσει το μέγεθος των χειλιών της για να γίνει πιο «μοντέρνα» και είχε τουλάχιστον 15 επεμβάσεις μέχρι τώρα με ενέσεις για αύξηση χειλιών. Ξοδεύει έως και 167 δολάρια για την κάθε συνεδρία και ισχυρίζεται ότι έχει εμμονή με τα μεγάλα χείλη από τότε που ήταν πολύ μικρή και την έκανε «πιο όμορφη». Η Ivanova είναι φοιτήτρια της γερμανικής φιλολογίας στο πανεπιστήμιο της Σόφιας St. Kliment Ohridski.

Daily Mail Femail

@Femail

Woman TRIPLES the size of her lips in a bid to be more ‘fashionable’https://trib.al/b4jJbpT 

Woman TRIPLES the size of her lips in a bid to be more ‘fashionable’

Andrea Emilova Ivanova, 22, from Sofia, Bulgaria, said her new lips have left her feeling happier and more content with herself. She claimed to have always wanted big lips from a very young age.

dailymail.co.uk

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Daily Mail Femail

CRgal@centrerightgal

Just when you think you have seen it all Woman TRIPLES the size of her lips in a bid to be more ‘fashionable’ the world Is beyond repair https://mol.im/a/7485063  via @DailyMailAU

Woman TRIPLES the size of her lips in a bid to be more ‘fashionable’

Andrea Emilova Ivanova, 22, from Sofia, Bulgaria, said her new lips have left her feeling happier and more content with herself. She claimed to have always wanted big lips from a very young age.

dailymail.co.uk

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη CRgal

Γυναίκα πάπια: Τι ανέφερε, η Andrea Emilova Ivanova

Δήλωσε: «Τώρα μου αρέσουν τα χείλη μου, περισσότερο από πριν και αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, γιατί φαίνομαι πιο όμορφη με μεγαλύτερα χείλη και στη Βουλγαρία αυτό είναι μόδα τώρα. Έχω επισκεφθεί σχεδόν όλες τις κλινικές για αισθητικές διαδικασίες στη Σόφια και έβαλα στα χείλη μου σχεδόν όλα τα είδη γεμιστικών ουσιών. Μιλώντας για τους followers της στα social media, είπε ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που τους άρεσε αυτό που έκανε και την ενθάρρυναν.

Η Ivanova είπε: «Λαμβάνω χιλιάδες φιλοφρονήσεις για τα χείλη μου και το ντύσιμό μου κάθε μέρα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Έχω και θετικά και αρνητικά σχόλια, αλλά οι γυναίκες γράφουν τα περισσότερα από τα αρνητικά σχόλια. Υπάρχουν άνθρωποι που με συμπαθούν με μεγαλύτερα χείλη και υπάρχουν άνθρωποι που με συμπαθούν με μικρότερα χείλη αλλά δεν έχει σημασία για μένα, γιατί είναι σημαντικό για μένα, πως μου αρέσει. Η γνώμη των άλλων είναι άσχετη.»

Για εκείνη, δεν υπάρχει τίποτα σαν μια τέλεια εμφάνιση.

Συνεχίζει να αλλάζει και επισκέπτεται μια κλινική για μια διαδικασία όταν νιώθει πως την χρειάζεται.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη mykeTUNEz Empire

Με αυτό το ρυθμό, η Ivanova θα μπορούσε να αποκτήσει χείλη τόσο πρησμένα, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει το ρεκόρ Γκίνες με τα μεγαλύτερα (τεχνητά) χείλη του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments