Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022
Αρχική Κοινωνικά E-Academia: Ο ΔΟΠΑΠ φέρνει την εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου!

E-Academia: Ο ΔΟΠΑΠ φέρνει την εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου!

E-Academia: Ο ΔΟΠΑΠ φέρνει την εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου!

συνεχούς ανάπτυξης και αναβάθμισης των παροχών προς τους πολίτες, υλοποιεί την πλατφόρμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης e-Academia, σε συνεργασία με τη δράση Study in Greece [1], για την παροχή υπηρεσιών που αφορούν τις δράσεις του Οργανισμού στους τομείς του Πολιτισμού, του  Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος.

Σκοπός της πλατφόρμας είναι η παροχή εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, σε θέματα τόσο γενικού όσο και ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος, όχι μόνο στους οικείους δημότες, αλλά και στο ευρύτερο κοινό. Η πρόσβαση θα είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του, ενώ το υλικό θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

Η πλατφόρμα έχει υλοποιηθεί με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία λογισμικού και διαθέτει ένα εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης τόσο για εκπαιδευτές όσο και για εκπαιδευόμενους.

Το παρόν μήνυμα, εκτός από ενημέρωση για την επικείμενη λειτουργία της, για την οποία θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, αποτελεί και ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, ή ιδιώτες, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση, παρέχοντας εκπαιδευτικό υλικό για μια ευρεία λίστα θεμάτων. Επιπλέον, η δικτυακή πύλη e-Academia αποτελεί σημείο προβολής και διαφήμισης των τοπικών επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας, στέλνοντας email στον παρακάτω λογαριασμό, dopap@e-academia.gr προκειμένου να ενημερωθούν για τις προδιαγραφές του εκπαιδευτικού υλικού, όπως για τη διαδικασία διαφήμισης.

Ο Πρόεδρος του  ΔΟΠΑΠ

Δημήτρης Οικονόμου

 

[1] Η δράση Study in Greece (www.studyingreece.edu.gr) αποτελεί την επίσημη πηγή πληροφόρησης της Ελληνικής πολιτείας για τις σπουδές στην Ελλάδα και έχει την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών και Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments