Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Τώρα είμαστε πιο ανήσυχοι για την ασφάλεια στον Δήμο μας

Τώρα είμαστε πιο ανήσυχοι για την ασφάλεια στον Δήμο μας

Τώρα είμαστε πιο ανήσυχοι για την ασφάλεια στον Δήμο μας
Τώρα είμαστε πιο ανήσυχοι για την ασφάλεια στον Δήμο μας

Τώρα είμαστε πιο ανήσυχοι για την ασφάλεια στον Δήμο μας

Η παράταξη 8 προτάσεις με πραγματική ανησυχία και ακολουθώντας πάντα την παραγωγική πολιτική των προτάσεων, εξέδωσε ανακοίνωση αφού διαπίστωσε τόσο την αδράνεια και την αναποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής στο θέμα

ασφάλειας των πολιτών και των περιουσιών τους, όσο και τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα παραβατίκοτητας.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι την ημέρα της ανακοίνωσης, είχαμε 12 ληστίες στο δήμο μας.

Διαπιστώνοντας επίσης το ατελέσφορο των κλασικών κρούσεων και οχλήσεων των δήμων προς το Υπουργείο Προστασίας

του πολίτη προτείναμε την «ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ» την «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» και την «ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ» και με πολύ συγκεκριμένες προτάσεις, αφού όλες οι μέχρι τώρα πρακτικές που ακολουθήθηκαν δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Δυστυχώς η απάντηση που ήρθε από την δημοτική αρχή έδειξε ότι όχι μόνο δεν μπορεί, αλλά και δεν θέλει να ασχοληθεί στην ουσία με το θέμα.

Τώρα λοιπόν είμαστε ακόμη πιο ανήσυχοι:

Πρώτα από όλα διότι η δημοτική αρχή αρνείται να δει την πραγματικότητα και νομίζει ότι «το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι ενισχυμένο»(!)

Δεύτερον διότι για ακόμη μια φορά, δεν κατάλαβε τίποτα από τις προτάσεις που της κάναμε και νομίζει ότι τα προγράμματα που απευθύνονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τα αποφασίζει η αστυνομία.

Τρίτον διότι μπερδεύει τις «Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες» με την ανάθεση σε μια ιδιωτική εταιρεία που νομίζει ότι έχει αποτέλεσμα.

Τέταρτον διότι παριστάνει ότι ασχολείται με μια συνεργασία που έχει ξεκινήσει από το 2013 και σήμερα πέντε χρόνια μετά,

δεν έχει αναδείξει κανένα ακόμη συμπέρασμα, ενώ παράλληλα έδειξε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ενεργοποιήσει το Τοπικό Συμβούλιο Παραβατικότητας, παρά το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.

Και πέμπτον διότι για λόγους εντυπωσιασμού παγιδεύεται στην ίδια πολιτική που μας έφερε μέχρι εδώ, επιδιώκοντας μια συνάντηση χωρίς σχεδιασμό και χωρίς προτάσεις με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα ο οποίος έχει συναντήσει ήδη όλους τους δημάρχους της Ελλάδας και τους έχει υποσχεθεί αύξηση προσωπικού και των οχημάτων στα αστυνομικά τμήματα.

Μετά την απάντηση που πήραμε από τον κ. Αποστολόπουλο είμαστε ακόμη πιο ανήσυχοι.

Και οι πολίτες είναι σίγουρο ότι δεν τρομοκρατούνται από ανακοινώσεις, αλλά από μια δημοτική αρχή που στέκεται ανήμπορη απέναντι στα πραγματικά προβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments