Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Συνεργασία του Δρ. Γιώργου Μιχαήλ με τον Κώστα Τίγκα 

Συνεργασία του Δρ. Γιώργου Μιχαήλ με τον Κώστα Τίγκα 

Συνεργασία του Δρ. Γιώργου Μιχαήλ με τον Κώστα Τίγκα 
Συνεργασία του Δρ. Γιώργου Μιχαήλ με τον Κώστα Τίγκα

Συνεργασία του Δρ. Γιώργου Μιχαήλ με τον Κώστα Τίγκα 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Δρ. Γιώργου Μιχαήλ με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού”, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου.

Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον δήμο μας, καθώς και ανταπόκριση στην ανάγκη τεχνοκρατικής κι αποτελεσματικής επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες της περιοχής.

Ο  Δρ. Γεώργιος Μιχαήλ είναι Διδάκτορας Μηχανικός Ε.Μ.Π. (PhD) και είναι σήμερα Επικεφαλής του Γραφείου Διαστημικής Πολιτικής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.  Επιπροσθέτως, διανύει τη δεύτερη θητεία ως Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αν. Αττικής (ΝΠΔΔ)  και είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου επί πέντε θητείες, είναι επίσης εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΕΜΔΥΔΑΣ) του ΥΠΕΘΑ. Μέσω συλλογικών προσπαθειών συμμετέχει σε δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης, κινητοποίησης και προσφοράς, συμμετέχει σε ομάδες εθελοντισμού, αλλά και σε αθλητικές ομάδες και συλλόγους, καθώς μαραθωνοδρόμος ο ίδιος, με αθλητική αλλά και κοινωνική δράση προσφοράς.

 

 

Είναι κοινή διαπίστωση ότι ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού δείχνει μια απαράδεχτη εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας γεγονός που έχει εξοργίσει τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή είναι απούσα από όλα τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας και ο “εξαφανισμένος” Δήμαρχος έχει χάσει κάθε επαφή με την τοπική κοινωνία και απλά επιδίδεται σε ανούσιες εκδηλώσεις προσωπικής προβολής.

 

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια άλλη δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο το Δημότη» θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσεις:

    • Την κοινωνική αλληλεγγύη.
    • Την ασφάλεια.
    • Το περιβάλλον.
    • Το παιδί – Σχολεία.
    • Την καθημερινότητα.

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού Κώστας Τίγκας δήλωσε για τη συνεργασία με τον Δρ. Γεώργιο Μιχαήλ: “Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Γιώργο Μιχαήλ είναι έναν καταξιωμένος επιστήμονας, με σημαντική πορεία και προσφορά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το πάθος του να προσφέρει στην πόλη μας, η τεχνοκρατική του προσέγγιση στην επίλυση ζητημάτων καθώς και το ήθος του, αποτελούν εχέγγυα για μια εξαιρετική συνεργασία. Είναι πλέον περισσότερο από αναγκαίο να δημιουργηθεί ένα δυναμικό κίνημα ικανών και ηθικών πολιτών που να ανατρέψει την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.  Οι πολίτες απαιτούν αλλαγή, έχουν αγανακτήσει από την απραξία  του “εξαφανισμένου” Δημάρχου και είναι ευθύνη της δική μας παράταξης να τους προσφέρουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη ανταλλακτική για τη διακυβέρνηση του δήμου”.

 

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι έχει δημιουργηθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία μας, το οποίο συνεχώς δυναμώνει και απαιτεί αλλαγή της Δημοτικής Αρχής.

 

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

 

 

                                                                                           Κώστας Τίγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments