Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Αρχική Δημοτικά Σήμερα Τετάρτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου - Χολαργού

Σήμερα Τετάρτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού

dimotiko simbouleio 2014Καλείστε να παρευρεθείτε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την 21.12.2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Κατάστημα – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Περικλέους 55), προκειμένου να συζητηθούν και αποφασιστούν τα κάτωθι θέματα της Ημερησίας Διατάξεως :

 1. Επικύρωση των υπ’ αριθ. 15/2016, 16/2016, 17/2016, 18/2016 & 19/2016 πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
 2. Εξέταση αιτήματος δημοτών, σχετικά με τη χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού.
 3. Έγκριση β’ φάσης Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Παπάγου – Χολαργού (Επιχειρησιακό Σχέδιο και Δείκτες Παρακολούθησης & Αξιολόγησης).
 4. Έγκριση έκθεσης διαδικασιών κατάρτισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Παπάγου -Χολαργού 2015-2019.
 5. Συμμετοχή του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στην εκστρατεία “Εcomobility 2016-2017”, για την οικολογική μετακίνηση και την ελεύθερη προσβασιμότητα στην πόλη μας.
 6. Έγκριση σύναψης σύμβασης έτους 2017, με την “ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.” για τη συμμετοχή του Δήμου, στο ειδικό συνδρομητικό πρόγραμμα απορριμματοφόρων Δήμων.
 7. Ορισμός μελών Επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών, για την εκποίηση και εκμίσθωση κινητών και ακινήτων “πραγμάτων” του Δήμου, για το έτος 2017.
 8. Τροποποίηση της αριθ. 242/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την ανασυγκρότηση επιτροπής εξέτασης – αξιολόγησης ενστάσεων και προσφυγών για τις δημόσιες συμβάσεις προμηθειών και γενικών  υπηρεσιών, έτους 2016.
 9. Αντικατάσταση εκπροσώπου Συλλόγου Γονέων Παιδικών Σταθμών, από τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.).
 10. Έγκριση Γ’ αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016, του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου – Χολαργού (Δ.Ο.Π.Α.Π.).
 11. Έγκριση κατανομής ΣΑΤΑ 2016 (8η – 12η δόση).
 12. Επιστροφή ποσών ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.
 13. Διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους.
 14. Επιστροφή οικογενειακών τάφων στο Δήμο.
 15. Έγκριση απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σχετικά με τη βαδισιμότητα των πεζοδρομίων (καθορισμός προδιαγραφών τοποθέτησης εμποδίων για τα οχήματα – καθαίρεση υφιστάμενων βαθμίδων, που βρίσκονται στα  πεζοδρόμια).
 16. Έγκριση απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σχετικά με την απαγόρευση στάθμευσης στις διασταυρώσεις των οδών, για διευκόλυνση της διέλευσης των οχημάτων.
 17. Λήψη απόφασης για την εγκατάσταση λυομένου στεγάστρου στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Λόφου Τσακού, στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού.
 18. Έγκριση  της σύναψης  προγραμματικής  σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παπάγου – Χολαργού  και των όρων αυτής, για την εκτέλεση του έργου µε τίτλο : «Αποκατάσταση τοιχίου αντιστήριξης πλατείας Ευρώπης» και ορισμός ενός (1) εκπροσώπου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού µε τον αναπληρωτή του, σύμφωνα με το άρθρο 8 της προτεινόμενης προγραμματικής σύμβασης ως μέλος της κοινής επιτροπής παρακολούθησης».
 19. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου : «Τακτοποίηση φρεατίων οδοστρωμάτων 2016».
 20. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου : «Αποκατάσταση φθορών παιδικών χαρών 2016».
 21. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ και παράταση της προθεσμίας του έργου : «Αντικεραυνική προστασία Δημοτικών Κτιρίων 2016».
 22. Έγκριση μετάθεσης του χρόνου παράδοσης της προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια και τοποθέτηση πλαστικού (συνθετικού) χλοοτάπητα».
 23. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου : «Τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων σε εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους του Δήμου Παπάγου – Χολαργού».
 24. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου : «Συντήρηση Δημοτικών εγκαταστάσεων Παπάγου – Χολαργού 2016».
 25. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : «Δημιουργία αρχείου Τεχνικής Υπηρεσίας στη στάθμη -1, στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου (Αναστάσεως 90)».
 26. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : «Συντηρήσεις, επισκευές και ανακατασκευές πεζοδρομίων, έτους 2013».
 27. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου : «Αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων 2016».
 28. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου : «Τακτοποίηση φρεατίων οδοστρωμάτων 2016».
 29. Εξέταση αιτημάτων κοπής δένδρων.

 

 

Συνεδρίαση: 20η

ΑνακοινώσειςΑιτήσεις

 

Χολαργός 16/12/2016

 

Ο Πρόεδρος

 

 

 

 

Δημήτριος Οικονόμου

 

ΚΟΙΝ :  Γενικό Γραμματέα Δήμου

Σύμβουλοι Δ.Κ. Παπάγου

Σύμβουλοι Δ.Κ. Χολαργού

Δ/ντές Υπηρεσιών

Σύλλογο Εργαζομένων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments