Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Αρχική Κηφισιά Επισκέψεις… αγάπης από την Παιδική και Μικτή Χορωδία Δήμου Κηφισιάς

Επισκέψεις… αγάπης από την Παιδική και Μικτή Χορωδία Δήμου Κηφισιάς

Εορταστικό πνεύμα και χριστουγεννιάτικη ελπίδα προσέφεραν αντιπροσωπείες του Δήμου Κηφισιάς σε μικρούς και μεγάλους ασθενείς, εν όψει των Άγιων ημερών των Χριστουγέννων.

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»επισκέφθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

Τον κ. Θωμάκο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Νίνα-Ασπασία Βλάχου και  Ζέτη Κασιμάτη, η Παιδική Χορωδία του Δήμου Κηφισιάς με μαέστρο τον Θανάση Αρβανίτη, γονείς των παιδιών της Χορωδίας και υπάλληλοι του Δήμου.

Τον δήμαρχο Κηφισιάς υποδέχτηκαν η πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάκου και Μελίνα Δασκαλάκη.

Η κ. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον κ. Θωμάκο για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» προσφέροντας χαρά στα νοσηλευόμενα παιδιά τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Ο δήμαρχος Κηφισιάς μίλησε με θερμά λόγια για το έργο που επιτελεί ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» προσεγγίζοντας ολοκληρωμένα το θέμα του παιδικού καρκίνου.

Ο κ. Θωμάκος ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου και μαζί με τις Αντιδημάρχους και τις υπαλλήλους του Δήμου προσέφεραν δώρα αγάπης. Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Κηφισιάς, τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε κάθε όροφο και σε όλες τις κλινικές  με τους μικρούς νοσηλευόμενους και στους γονείς τους να χειροκροτούν μέσα από τα δωμάτιά τους.

«Επίσκεψη Αγάπης» πραγματοποίησε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Κηφισιάς υπό τη διεύθυνση του Θανάση Αρβανίτη, στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019. Οι χορωδοί πέρασαν από όλες τις κλινικές και με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους χάρισαν αισιοδοξία και χαμόγελα στους ασθενείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments