Δείτε το νέο επεισόδιο του Shopping star στον Χολαργό
Δείτε το νέο επεισόδιο του Shopping star στον Χολαργό

Δείτε το νέο επεισόδιο του Shopping star στον Χολαργό

Δείτε την Δευτέρα το νέο επεισόδιο του shopping star που γυρίστηκε στον Χολαργό και στην οδό Περικλέους. Η Βόρεια Γειτονιά έχει να σας δείξει το τρέιλερ της εκπομπής.

Tα γυρίσματα έγιναν στον Χολαργό την Δευτέρα 22 Μαΐου. Δείτε το φωτογραφικό υλικό της Δημοσιογράφου Δήμητρας Κούτρα που είδε τα γυρίσματα στο εμπορικό κέντρο Χολαργού.

Να αναφέρουμε ότι η κοπέλα που επισκέφτηκε τον Χολαργό είναι η Νατάσα 26 χρονών Κομμώτρια – Μακιγιέρ

Φωτογραφικό υλικό της Βόρειας Γειτονιάς

 

To shopping star στον Χολαργό … Δείτε φωτογραφίες

Τρέιλερ από την εκπομπή

Δείτε το νέο επεισόδιο του Shopping star στον Χολαργό

Γιώργος Κατρούγκαλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα γραφεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία των βουλευτών Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη καθώς και του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Γιάννη Παυλιδάκη, εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως δεν χρεοκόπησε η χώρα αλλά το αφήγημα της καταστροφολογίας και της εκλογολογίας που διατύπωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ υπενθύμισε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου τη ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που, όπως θύμισε, είχε πει: «Να μην κλείσει η αξιολόγηση. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι εκλογές τώρα». Και ο υπουργός συμπέρανε: «Αντί λοιπόν να χρεοκοπήσει η χώρα, χρεοκόπησε αυτό το αφήγημα της καταστροφολογίας και της εκλογολογίας». Ακόμη ο κ. Κατρούγκαλος υπογράμμισε: «Υπάρχει πάνω από 1,5 χρόνος μέχρι το 2019 για να αναπτυχθούν τα μέτρα τα θετικά ανάκαμψης της οικονομίας που καταγράφονται και στο Eurogroup».Αφού τόνισε ότι «με αισιοδοξία πρέπει να βλέπουμε το μέλλον τόσο πολιτικά όσο και οικονομικά», μίλησε για αλλαγή σελίδας. «Η απόφαση του Eurogroup είναι ένας σημαντικός σταθμός, νομίζω πράγματι πως μπορούμε να μιλάμε για αλλαγή σελίδας, διότι τελειώνει η αβεβαιότητα. Θα έχουμε μια εκταμίευση αρκετά καλή που θα επιτρέψει να καλύψουμε και ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ. Επίσης σημείωσε ότι για πρώτη φορά συνδέθηκε η αποπληρωμή του χρέους με την ανάπτυξη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here