Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Αρχική Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή: Τουλάχιστον 2 νέοι παιδικοί σταθμοί εντός της 4έτιας

Αγία Παρασκευή: Τουλάχιστον 2 νέοι παιδικοί σταθμοί εντός της 4έτιας

Αγία Παρασκευή: Τουλάχιστον 2 νέοι παιδικοί σταθμοί εντός της 4έτιας

Αγία Παρασκευή:  Τη λειτουργία τουλάχιστον δύο νέων Παιδικών Σταθμών ανήγγειλε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς στην κοπή της βασιλόπιττας των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς (ΠΑΙΣΔΑΠ), που πραγματοποιήθηκε στον Δ΄ Παιδικό Σταθμό (Αισώπου 6), την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

ΠΑΙΣΔΑΠ ΠΙΤΑ 1

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος, ήδη «ο ένας Παιδικός Σταθμός στην οδό Αγίου Βασιλείου έχει δρομολογηθεί και γίνονται ενέργειες για τον δεύτερο που πρόκειται να λειτουργήσει στην οδό Ρόδων». Τόνισε, επίσης, πως «η διοίκησή του θα σταθεί αρωγός στις διεκδικήσεις των εργαζομένων στους ΠΑΙΣΔΑΠ με οποιονδήποτε ενδεδειγμένο τρόπο αλλά και με τη βοήθειατης νομικής υπηρεσίας του δήμου, όπου αυτή χρειαστεί».

Η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και παρευρισκομένους στην εκδήλωση «υγεία, καλοτυχία, δύναμη και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών τους στο 2020». Απευθυνόμενη στους εργαζομένους υποστήριξε πως «η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στο πλευρό τους για να βοηθάει σε όσα προβλήματα ανακύπτουν».

Ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης ευλόγησε τη βασιλόπιτα και το κομμάτι της η Πρόεδρος το αφιέρωσε σε όλα τα παιδιά των παιδικών σταθμών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έφη Καψοκεφάλου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Τίμος Κωστόπουλος, η πρώην δημοτική σύμβουλος Ελισάβετ Πετσατώδη και η οργανωτική Γραμματέας της παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» Νικολέτα Μπελεχρή.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο των ΠΑΙΣΔΑΠ συμμετείχαν η αντιπρόεδρος Φανή Παναγιωτοπούλου και τα μέλη Γιώργος ΝεκταρίδηςΓιάννης ΑρβανιτάκηςΜιχάλης ΓρηγοριάδηςΧρήστος Γιαννακάκος και Τάκης Ζέρβας. Παρούσες στην εκδήλωση ήταν η διευθύντρια των ΠΑΙΣΔΑΠ Αναστασία Γιαννάκη και η εκπρόσωπος των εργαζομένων του Δήμου Βιβή Νιαβή.

ΠΑΙΣΔΑΠ ΠΙΤΑ 2

ΠΑΙΣΔΑΠ ΠΙΤΑ 3

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8

Ηράκλειο: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δημότες έως τις 31/8 Ηράκλειο:Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενημερώνει ότι «λήγει στις 31 Αυγούστου η διορία για δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που...

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β’ μέρους

26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Έναρξη 26/08 του β' μέρους 26ο Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού: Ξεκινάμε απόψε το β´ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπαγου-Χολαργού. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφες...

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης

Πεντέλη: Ασφαλής λύση η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης Πεντέλη:Την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά,...

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας

Μητσοτάκης – Μάας: Ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας Μητσοτάκης – Μάας:Η ανάγκη αποκλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας για να μειωθεί και η ένταση στην περιοχή τονίστηκε...

Recent Comments